Obavijesti

News

Komentari 175

Novica Petrač: Tata je dobro, čuli smo se, pukla mu je noga

Novica Petrač: Tata je dobro, čuli smo se, pukla mu je  noga

Petrača je u subotu navečer ispred hotela Esplanade u Zagrebu pretukao muškarac, kojega još traže. Kako neslužbeno doznajemo, radi se o Vjeki Slišku, sinu ubijenog Marka Sliška i nećaku ubijenog Vjeke Sliška

VIDEO

Nisam još bio do njega, samo smo se čuli. Tata je dobro. Pukla mu je jedna noga u zglobu i ima hematome po licu, kratko nam je rekao Novica Petrač, sin poduzetnika Hrvoja Petrača.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:20

Petrača je u subotu navečer ispred hotela Esplanade u Zagrebu pretukao muškarac, kojega još traže. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako Jutarnji neslužbeno doznaje, radi se o Vjeku Slišku (29), nećaku Vjeke Sliška koji je ubijen 2001. i sinu Marka Sliška koji je ubijen 2003.

Petrač teško ozlijeđen u centru Zagreba, tragaju za napadačem
Petrač teško ozlijeđen u centru Zagreba, tragaju za napadačem

Zagrebačka policija na svojoj je internetskoj stranici u prvim satima nedjelje objavila da je 64-godišnjak napadnut oko 22,30 sati u Mihanovićevoj ulici, nakon što mu se na ulici "prilikom parkiranja kratko obratio nepoznati muškarac".

- Nakon što mu se obratio fizički ga je napao te ga teško ozlijedio. Liječnička pomoć teško ozlijeđenom muškarcu pružena je u KBC Zagreb, a za počiniteljem koji se dovodi u svezu s ovim događajem policija intenzivno traga - kažu u policiji.

Nećak pokojnog Vjeke Sliška pucao iz puške na Green Gold
Nećak pokojnog Vjeke Sliška pucao iz puške na Green Gold

Prema neslužbenim podacima Petrač je napadnut dok je ispred hotela izlazio iz svojega automobila. Jutarnji navodi da mu je prišao Sliško i pitao ga 'Jel' znaš ti tko sam ja?'. Tu je navodno došlo i do svađe, a Petrač je bio taj koji je navodno zadao prvi udarac. Nakon toga je Sliško uzvratio i teško ozlijedio Petrača.

Iz zagrebačke policije u nedjelju su javili kako će više detalja o cijelom slučaju otkriti na konferenciji u 15 sati.

Zbog otmice Zagorčeva sina te iznude novomarofskoga poduzetnika Miroslava Matkuna Petrač je služio kaznu kaznu u mnogim hrvatskim zatvorima. Prije suđenja za otmicu na kojem je Zagorca prokazao za krađu dragulja iz sefa Ministarstva obrane, kad je 2000. godine odlazio s dužnosti, više od godine dana bio je nedostupan hrvatskom pravosuđu.

U lepoglavskoj kaznionici je suprotno zatvorskim pravilima uživao razne pogodnosti na koje nije imao pravo. Vrhovni sud je 2015. godine, pisao je Index, potvrdio osuđujuću presudu bivšem upravitelju Kaznionice u Lepoglavi Stjepanu Lopariću i njegovu pomoćniku Nevenu Putaru, ali im je smanjio kazne jer je jedna točka optužnice u međuvremenu 'pala' u zastaru.

Loparić je tako pravomoćno osuđen na godinu dana, a Putar na deset mjeseci zatvora. Bivšem načelniku odjela tretmana u Ivanu Benčeku potvrđena je uvjetna kazna od sedam mjeseci zatvora s rokom kušnje dvije godine

Čelnici zatvora u Lepoglavi 'odgovarali' su zbog pogodovanja petorici zatvorenika, među kojima je bio i Hrvoje Petrač.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!