Obavijesti

News

Komentari 87

'Drago nam je da je baš Josip osvojio milijune, zaslužio je'

'Drago nam je da je baš Josip osvojio milijune, zaslužio je'
1

GRAĐEVINAC IZ VODICA Veselo je ušao u kafić, sve je pozdravio i obznanio sretnu vijest. Rekao je da će slaviti uz pečeno janje, rekla nam je svjedokinja njegovog dolaska u vodičku Macarenu

VIDEO

Eurojackpot nije pogođen ni ovoga petka, ali među trojicom dobitnika koji su pogodili pet + jedan brojeva je i jedan Hrvat, točnije Vodičanin.

Listić koji je vrijedan 4.295.479,70 kuna uplaćen je u kiosku Tiska u Hipermarketu Tommy u vodiškoj Ulici braće Ćirila i Metoda.

- Ne, nije kod mene uplatio, ali kod mene je došao provjeriti je li listić dobitni - rekla nam je jučer Vesna Brajković, prodavačica iz vodičkog kioska.

'Zamolio me da provjerim listić i saznao da je osvojio milijune'
'Zamolio me da provjerim listić i saznao da je osvojio milijune'

- Brojeve koji su izvučeni nije ni pogledao. Došao je s listićem da ga provjerim. Na ekranu je pisalo da je listić dobitni, ali da se dobitak ne može isplatiti. Stali smo i čudili se. Pet puta smo provjerili, broj po broj, sve dok konačno nismo bili sigurni da je to to - kaže prodavačica. U Vodicama se odmah pročulo da se radi o njihovu sugrađaninu Josipu Marjanoviću, koji je 1992. godine doselio iz Novog Travnika te se bavi građevinom. Prema riječima prodavačice, radi se o redovitom igraču EuroJackpota koji, međutim, nije baš pretjerano bio zagrijan za igru, što se da zaključiti i po tome što nije pratio izvlačenje.

Sretnik iz Vodica osvojio četiri milijuna kuna na EuroJackpotu
Sretnik iz Vodica osvojio četiri milijuna kuna na EuroJackpotu

- Nije odmah shvatio o čemu se radi, ali sjest će mu već ta vijest - kaže prodavačica. Marjanović će znati što će s četiri milijuna kuna osvojenih na EuroJackpotu, uvjereni su ljudi koji ga poznaju. Riječ je o građevinskom radniku, bauštelcu narušena zdravlja i ne baš zavidnih imovinskih prilika. Rat, tijekom kojeg se iz Novog Travnika doselio u Vodice i težak život ostavili su vidljive tragove na ovom čovjeku. Kako nam kažu u kafiću Macarena, gdje je gotovo svakodnevno navraćao, dugo je kao građevinski radnik radio u bratovoj tvrtki, no u posljednje vrijeme tek povremeno, koliko mu dopusti zdravlje. U Macarenu je došao čim se zajedno s prodavačicom Vesnom Brajković uvjerio da je njegov listić stvarno dobitan.

- Veselo je ušao u kafić, sve je pozdravio i obznanio sretnu vijest. Rekao je da će slaviti uz pečeno janje - rekla nam je svjedokinja njegovog dolaska u Macarenu. Valjda nije imao novca da časti cijeli kafić pićem, ali je ovaj put konobarici ostavio, za njegove prilike, veliku napojnicu od 13 kuna. Kako god bilo u Vodicama je svima drago da je milijune dobio čovjek kojem je taj novac stvarno potreban.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a