Obavijesti

News

Komentari 45

Nude posao iz snova: Na oglas se javilo čak 20.000 kandidata

Nude posao iz snova: Na oglas se javilo čak 20.000 kandidata
1

M’Kenzie i Derek Tillotson iz Utaha traže dadilju koja će putovati s njima. Obećaju joj plaću od 8616 kuna do 10.770 kuna. Par ima troje djece, a dadilja bi im trebala pomagati, kuhati i čistiti

VIDEO

M’Kenzie i Derek Tillotson iz Utaha planiraju put oko svijeta sa svoje troje djece i traže dadilju koja će im na putu pomagati oko djece. Oglas su objavili kao video na Facebooku i nadali se da će im se javiti desetak ljudi. No dobili su oko 20.000 prijava za posao.

Obitelj planira prodati svoju kuću i na put krenuti u srpnju. Krenut će iz Utaha u New York, a onda na Island i ostatak Europe. M’Kenzie i Derek će o svemu izvještavati na svojem blogu. Kažu i da sa sobom "nose" svoj posao, ali da će im to biti izazov jer će raditi na različitim mjestima. Vratit će se kući dva tjedna za vrijeme Božića, a onda će otputovati na Havaje pa na Novi Zeland i u Aziju. Budući da imaju troje djece, odlučili su povesti nekoga sa sobom tko će im pomoći, piše OddityCentral. 


- Želimo pronaći nekoga tko će našu djecu voljeti kao i mi čak i onda kada su zločesti. Ta će osoba biti ravnopravni član naše obitelji čije ćemo mišljenje poštivati i uvažavati - kažu  M’Kenzie i Derek Tillotson. Dodaju kako će dadilja trebati školovati njihova dva sina i paziti na njihovu kćer koja je beba. Očekuje se da će im dadilja pomoći u kuhanju i čišćenju. Dadilji obećaju da će svaki dan imati vremena za sebe i dva puta tjedno moći će sama ići i istraživati strane zemlje. Dadilja će mjesečno dobivati između 1200 i 1500 dolara (od 8616 kuna do 10.770 kuna). To uključuje putne troškove i neke druge životne troškove. Neki su korisnici Facebook objavili komentar u kojem tvrde da je to premalo za kuhanje, čišćenje i brigu o troje djece. No M’Kenzie i Derek Tillotson kažu kako su dobili i puno pozitivnih komentara i gotovo 20.000 prijava za posao. zbog toga su odlučili ranije odnosno 9. siječnja zatvoriti oglas. Javili su im se, između ostalih, i učitelji, medicinske sestre, socijalni radnici i liječnici. Ako je još netko zainteresiran za ovaj posao, može se prijaviti na listu na njihovoj stranici. 

Nakon što se vrate s puta M’Kenzie i Derek Tillotson će kupiti novu kuću i preseliti se bliže rodbini. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora