Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

NY Times u Poslovnom dnevniku na hrvatskom!

None Foto: AFP 3

Dvije novine pokreću zajednički tjedni prilog. New York Times je jedna od najuglednijih novina. Poslovni dnevnik je elitni dio Styria Media Groupe

The New York Times i Poslovni dnevnik pokreću zajednički prilog International Weekly na hrvatskom jeziku. Poslovni dnevnik tako se priključuje elitnoj svjetskoj mreži najuglednijih novina koje taj prilog objavljuju u 29 zemalja. Tako od 10. svibnja New York Times postaje dostupan hrvatskim čitateljima, a Styria Media Group, čiji je Poslovni dnevnik elitni dio, prvi je i jedini novinski izdavač u Hrvatskoj koji donosi kvalitetu New York Timesa. Prilog će zadržati izgled tih najuglednijih američkih novina, a donosit će ekskluzivne reportaže, komentare i tekstove s područja politike, gospodarstva, kulture, mode, znanosti i tehnologije.
- Ponosni smo što postajemo dio izuzetne mreže tiskovina koje surađuju s New York Timesom - rekao je glavni urednik i član uprave Poslovnog dnevnika Darko Markušić.
Ekskluzivna trogodišnja suradnja s New York Timesom posebno je priznanje objektivnosti i kvaliteti Poslovnog dnevnika, ali je ujedno i veliko priznanje za Styria Media Group.
- Pozdravljamo ulazak Poslovnog dnevnika u našu veliku međunarodnu zajednicu - kazala je Gloria Brown Anderson, potpredsjednica New York Timesa.

INTERNATIONAL WEEKLY OD 10. SVIBNJA
Poslovni dnevnik osnovan je 2004., a ima i vlastito internetsko izdanje Poslovni.hr. Tvrtka The New York Times vodeća je medijska kuća s prihodom od 2,4 milijarde dolara. Zajednički prilog unutar Poslovnog dnevnika počet će izlaziti u ponedjeljak, 10. svibnja.

Komentari (4)
  • meni je WSJ puno bolji nego NY Times...ne znam da li ima hrvatsko izdanje za WSJ

    29. 4. 2010,   08:27
  • strani kapital će nas pretvrit u potpune robove , ŠTA ĆE NAM TO

    29. 4. 2010,   08:27
  • jedva čekam. . . . .

    29. 4. 2010,   08:27