Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

O istupu Ilčića: "Ima problema sa svojom seksualnošću..."

None Foto: Robert Anic/PIXSELL

Ladislava Ilčića je ranije ovog tjedna izjavio kako žensko raspoloženje ovisi o razini hormona na tijekom menstrualnog ciklusa. Svojom je izjavom izazvao brojne reakcije

Dugo već u javnosti nije bilo ovako seksističke izjave jednog političara, rekla je Mostova Ines Strenja Linić i tako komentirala izjavu  Ladislava Ilčića koji je ranije ovog tjedna izjavio kako žensko raspoloženje ovisi o razini hormona na tijekom menstrualnog ciklusa.   

'ON TO NIJE REKAO' Zekanović brani Ilčića: Bauk ga difamira, on je častan čovjek

- Ovo je duboko sramotno i pokazuje da kolega Ilčić ima problema sa svojom seksualnošću. On ima problem i s rodnom ravnopravnošću. On nije za to da žena bude ravnopravna. On ženu direktno stavlja u zapećak i ima očit problem, ali problem imaju i ministrica i premijer. On očito ne može savjetnik i jednostavno ga treba maknuti iz političkog života jer radi štetu svima nama, kao i svojoj stranci - rekla je Strenja Linić, javlja N1 Televizija. 

Komentari (39)
  • Inace ovog ilcica ne mogu smisliti ni nacrtanog, ali gledajuci to sto je rekao izvuceno iz konteksta, nije pogrijesio. Pozadina njegove izjave je seksisticka, ali u biologiji potpuno tocna.

    26. 1. 2018,   16:11
  • ines seko, pa kako mozes nesto tvrditi prije nego to provjeris...' a kad provjeris javi seeeeeeeeeeee

    26. 1. 2018,   21:16
  • Po jučerašnjoj izjavi ministarstva (da je Ilčić to govorio kao predstavnik svoje stranke, a ne Ministarstva) dalo bi se zaključiti da je riječ o podvojenoj ličnosti ;) jer su valjda njegova shvaćanja drugačija u Ministarstvu, a drugačija u Hrastu ;)

    26. 1. 2018,   15:49