Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

O rekonstrukciji Vlade ne mogu govoriti, nisam zadužen za to

None Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Ministar Oleg Butković izjavio je u utorak da je jako zadovoljan s onime što je učinjeno u njegovom resoru, te poručio da ne može odgovoriti na pitanje bi li rekonstrukcija Vlade trebala obuhvatiti i njegovo ministarstvo.

- Jako puno je toga učinjeno. Naravno da može više i bolje, svi smo tu da radimo što više, ali sam jako zadovoljan, kazao je Butković novinarima ispred Banskih dvora.

Na upit smatra li da bi rekonstrukcija trebala obuhvatiti i njegovo ministarstvo, kazao je da onaj tko radi rekonstrukciju mora na ta pitanja odgovarati.

- Radim svoj posao kao i druge kolege ministri. Onaj tko radi rekonstrukciju mora i na ta pitanja odgovarati. Ne mogu odgovarati na pitanja rekonstrukcije Vlade kada ja nisam zadužen za to, kazao je.

Butković je rekao da je dobro surađivao s ministrom državne imovine u ostavci Goranom Marićem budući da je Ministarstvo državne imovine jako bitno u rješavanju imovinsko-pravnih pitanja kod velikih projekata.

(mz)

Komentari (4)
  • Ovaj je branio Sanadera kad su i vrapci na grani znali da je kriminalac.

    16. 7. 2019,   17:14
  • Ma koga više lažeš. Radiš ono šta ti gazda kaže, a da li je to u interesu države i njenih građana baš te briga.

    16. 7. 2019,   15:06
  • Dok bjesni unutarzločinački obračun u kojem se ne bira oružje, ovaj sluga malokrvnog sluša naređenje i ne izjašnjava se o ničemu , sve to kako ne bi oslabio obrambene položaje malokrvne rulje pred bjespomučnim napadima diplomiranog kompilatora i njegove bijesne horde . Ko preživi , njegov je cjelokupni plijen .

    16. 7. 2019,   18:28