Obavijesti

News

Komentari 78

Obama je uzimao kokain, a istu djevojku zaprosio je dva puta

Obama je uzimao kokain, a istu djevojku zaprosio je dva puta
1

Dobitnik Pulitzerove nagrade David Garrow autor je knjige "Rising star: Making of Barack Obama" koja otkriva nepoznate pikanterije iz života bivšeg američkog predsjednika

VIDEO

Barack Obama spavao je već na prvom spoju sa svojom djevojkom Genevieve Cook, a ona mu je napisala pjesmu o njihovom, kako ga je opisala, strastvenom seksu. Par je skupa uživao u kokainu, a nakon prekida Cook je spavala  s jednim od njegovih prijatelja, samo su neki od detalja iz Obaminog života koje otkriva njegova najnovija biografija. 

Dobitnik Pulitzerove nagrade David Garrow autor je knjige "Rising star: Making of Barack Obama" koja izlazi 9. svibnja.

Dio opsežne biografije opisuje i Obaminu vezu s Australkom koja je kao 25-godišnja djevojka u novogodišnjoj noći 1983. godine upoznala budućeg predsjednika, tada 22-godišnjaka koji je za jednu firmu pripremao financijska izvješća.

"Spojila nas je činjenica da smo oboje došli niotkuda - zapravo nismo nikamo pripadali", napisala je Cook u svojim memoarima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ova rođena Australka, cijeli svoj život se selila s obitelji po svijetu jer je njezin otac radio kao špijun i diplomat. Dio svog odrastanja provela je, kao i Obama, u Indoneziji.

Uzimali zajedno kokain

Dva tjedna nakon sudbonosnog susreta, Cook je posjetila Obamu u njegovom stanu, koji je dijelio s dvoje cimera. Ispričala je kako su nakon večere, otišli u njegovu sobu razgovarati. U njoj je i prenoćila, javlja Daily Mail.

Nakon još nekoliko zajednički provedenih noći, Cook je Obami dala visoku ocjenu za njegove ljubavničke vještine u krevetu, te mu napisala pjesmu.

"Nije bio pretjerano maštovit, ali je bio ugodan. Kod njega nije bilo onog  - ne mogu to podnijeti", kazala je Cook koja je u svojim memoarima pisala o njihovom strastvenom seksu.

Cook je otkrila i da je Obama uzimao kokain dok su bili zajedno. Posebno je puno droge uzimao dok je bio u društvu trojice prijatelja Hasana Chandooa, Imada Hussaina i Sohale Siddiqija.

Cook ipak ističe da su on bili daleko veći korisnici od Obame, koji je, kako kaže, radije sjedio kod kuće i čitao nego se drogirao. Biografija otkriva da je par pušio marihuanu samo na zabavama, kao i da su se na jednom od tuluma, dok im je veza bila u krizi,'izbili' od kokaina.

Par se razišao u srpnju 1985. godine. No Cook je na neki način i dalje ostala u Obaminom životu. Već u rujnu spetljala se s njegovim prijateljem Sohaleom. Jednom prilikom su uzeli ecstasy, a potom se poseksali.

U.S.  President Obama departs following news conference at the White House in Washington

Fatalnu Sheilu dva puta je zaprosio

Biografija otkriva i da je Obama čak dva puta zaprosio Sheilu Miyoshi Jager, fatalnu djevojku s kojom se zabavljao prije nego što je upoznao sadašnju suprugu Michelle.

Par je u vezi bio od 1980-ih godina, a 1986. pala je i prva prosidba koju su odbili Sheilini roditelji jer su smatrali da im je 23-godišnja kći još premlada za udaju za dvije godine starijeg partnera.

Unatoč tome što ga je odbila nastavili su hodati, Sheila je s vremenom shvatila da se njezin partner promijenio. Postao je ambiciozan i bio uvjeren da mu se ljudi trebaju diviti i voljeti ga.

"Sjećam se kada se dogodila ta promjena, bilo je to 1987. godine i tada je već imao viziju da postane predsjednik", kazala je Sheila, a prenosi Daily Mail.

Obama je vjerovao kako mora biti pravi Afro-Amerikanac, kako bi ispunio svoje političke ambicije, a s obzirom na to da je bio u vezi sa bjelkinjom, smatralo se da bi mu to naštetilo. To je stvaralo dodatan pritisak njihovom odnosu, piše u Garrow u svojoj knjizi.

Kada je završavao pravo na Harvardu, njihova veza počela je pucati, no Obama i dalje nije bio spreman odreći se ljubavi s Sheilom. Ponovo je zaprosio i pitao je da mu se pridruži na Harvardu. Ona ga je ponovo odbila jer je smatrala da bi pristanak bio očajnički čin jer nije vjerovala u njihovu budućnost. Nakon toga su se razišli, a Barack je sreću pronašao uz Michelle.

State Dinner In Honor Of Canadian PM Trudeau - Washington

Viđali se i nakon što je upoznao Michelle

Počeli su izlaziti, no činilo se da Sheilu ipak nije prebolio s obzirom na to da s njom viđao s vremena na vrijeme kad bi došla na Harvard.

"Uvijek sam se osjećala loše zbog toga", priznala je Jager autoru knjige. Svoj odnos održavali su pismima i telefonskim pozivima, a svaki kontakt izgubili su 1992. godine nakon što je Barack oženio Michelle.

U.S. President Barack Obama and U.S. first lady Michelle Obama speak before the arrival of Italian Prime Minister Matteo Renzi and his wife Agnese Landini at the White House in Washington.

Razmišljao o gay aferi

Garrow o knjizi otkriva još šokantnih detalja o bivšem predsjedniku. Tako piše da je Obama razmišljao o gay aferi dok je bio na fakultetu. Naime, bio je blizak s profesorom Lawrenceom Goldynom, koji se otvoreno deklarirao kao homoseksualac, a kojeg je Obama kasnije opisao kao "divnog čovjeka".

Bivši predsjednik SAD-a još uvijek se nije službeno očitovao o napisima iznesenima u knjizi "Rising Star".

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...