Obavijesti

News

Komentari 71

Obitelj se oporavlja: 'Otac se probudio. Pita za ženu i sina'

Obitelj se oporavlja: 'Otac se probudio. Pita za ženu  i sina'
5

Otac (38) iz tročlane obitelji koji je prošao najgore, i morao je biti operiran, izašao je iz kome te polako počinje komunicirati s okolinom. Majka je u boljem stanju, želi vidjeti muža i sina, kažu liječnici u KB-u Dubrava

VIDEO

Svi se članovi tročlane obitelji stradale u teškoj prometnoj nesreći na naplatnim kućicama Sv. Helena  oporavljaju, doznajemo u KBC-u Zagreb, gdje se nalaze otac Daniel Dobrenov (38) i sin (6) te u KB-u Dubrava, gdje leži majka (38).

Otac je došao k svijesti, počeo je i komunicirati s okolinom, dok je dječak nakon operacije slomljene bedrene kosti prebačen s odjela intenzivne skrbi na odjel dječje kirurgije, i osjeća se dobro, razgovara, rekli su dežurni liječnici KBC-a Zagreb. 

Pogledajte video

Kako ističu liječnici u Dubravi, majka je također bolje, njeno je stanje stabilno. Iako iscrpljena i u povremenim bolovima, pomalo priča s osobljem. Na intenzivnoj je njezi, i bude li oporavak išao dobro, sutra će je prebaciti na odjel.

Ozlijeđeni trener preživio je i ranije još jednu tešku nesreću
Ozlijeđeni trener preživio je i ranije još jednu tešku nesreću

Prvo što je rekla nakon buđenja, rekli su nam doktori, bilo je da želi ići posjetiti muža i sina, što je do daljnjega, nažalost, nemoguće. Ima teške ozljede glave i prsnog koša, kao i otac, no kod nje je stanje nešto bolje. On je, za razliku od majke,  morao biti i operiran no stanje mu se popravlja. 

Svi su dobili najbolju moguću skrb u zagrebačkim bolnicama, dok su i vatrogasci koji su ih izvlačili iz smrskanog automobila u četvrtak, spašavanje obavili u najkraćem mogućem roku.

Pokretanje videa...

01:19

Podsjetimo, zagrebačka policija objavila je sinoć kako su oko 21 sat uhitili vozača (35) zbog prometne nesreće na naplatnim kućicama Sveta Helena.

Policija je uhitila vozača (35) koji se BMW-om zabio u Škodu
Policija je uhitila vozača (35) koji se BMW-om zabio u Škodu

Nakon teške prometne nesreće koja se dogodila kod naplatnih kućica Sveta Helena, te nakon obavljenog očevida, nastavljeno je kriminalističko istraživanje. 

- U sklopu kriminalističkog istraživanja, odnosno nakon prikupljenih novih saznanja hrvatski državljanin rođen 1984. godine uhićen je na području Policijske uprave Međimurske, danas nešto prije 21 sati te će u zakonskom roku biti doveden pritvorskom nadzorniku. Policijska uprava zagrebačka u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu i Policijskom upravom Međimurskom nastavlja kriminalističko istraživanje - rekli su iz policije.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature