Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Obitelj traži nestalu Slovenku: Netko ju je vidio u Dubrovniku?

None Foto:

Devet članova obitelji stiglo je iz Slovenije u Dubrovnik kako bi pronašli Almu Novljan (63). Prema posljednjim informacijama s kojim raspolažu, navodno je jučer dvaput viđena upravo u Dubrovniku

Slovenka Alma Novljan (63) nestala je na području Nacionalnog parka Mljet 25. lipnja popodne.

Nestanak je prijavio njezin suprug s kojim je boravila u autokampu 'Đenka' Lovište na Pelješcu gdje je i posljednji put viđena. Od tada za njom traje potraga kopnom, morem i zrakom.

VELIKA POTRAGA NA OTOKU Misterij na Mljetu: Slovenka je otišla šetati i nestala bez traga

Devet članova njezine obitelji stiglo je u Dubrovnik kako bi je pronašli. Prema posljednjim informacijama s kojim raspolažu, Novljan je navodno jučer ujutro čak dvaput viđena upravo u Dubrovniku, piše Du List

O tome je obaviještena i PU dubrovačko-neretvanska, potvrdila je glasnogovornica Davorka Bečić. Kako objašnjava, zaprimili su nekoliko poziva, međutim ženu još nisu pronašli.

Foto: Nestali.hr

Alma Novljan je visoka 162 cm, srednje je građe, ima plavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je nosila crnu majicu s natpisom 'BIG BEN LONDON', bijele kratke hlače i smeđe sandale broj 39.

Otišla je u šetnju sjeverozapadno od Malog jezera na Mljetu i više se nije vratila.

Komentari (13)
  • Ovaj Dubrovnik je postao čudno područje, svako malo neka ženska netragom nestane..........

    6. 7. 2019,   16:32
  • Nešto joj se dogodilo, šta god bilo nije mogla šetati po Dubrovniku nakon dva tjedna jer gdje je spavala, jela , netko bi dojavio.

    6. 7. 2019,   17:45
  • Već sam komentirao o ovom slovenskom čudu pa su me neki komentatori popljuvali da moj humor nije isti kao Pervanov. Jeli taj muž s kojim je šetala zdrav? Jeli ona zdrava? Pa ne nestaje se tek tako. Ko ju je vidio u Dubrovniku kako šeta i nije ju uhvatio za ruku do dolaska policije? Neko tu radi sprdačinu.

    7. 7. 2019,   09:55