Obavijesti

News

Komentari 61

Obitelj ubojice: Oprostite nam za vašu veliku patnju

Obitelj ubojice: Oprostite nam za vašu veliku patnju
1

Obitelj Luke Pezelja, koji je brutalno ubio Kristinu Šušnjaru (21), poslala je pismo javnosti u kojemu progovara o svojoj boli i moli za "bar mali oprost"

VIDEO

Nismo imali snage ništa komentirati od šoka koji je zavladao u našoj obitelji, niti snage suočiti se s ovom istinom. Svima nam je teško i još ne vjerujemo da je on bio stanju tako nešto strašno napraviti, započeli su u pismu Pezeljevi. Kristinin otac Ivica nije pismo mogao primiti u ruke. Kazao je da poštuje što obitelj ubojice osjeća bol, ali da ono što je njihov sin napravio nitko ne može izbrisati, zaboraviti ili oprostiti. Obitelj Pezelj je u prvim kontaktima s medijima kratko izrazila sućut i kajanje obitelji Šušnjara, a u ovome pismu zamolili su ih i za oprost.
"Tako je bio dobar, miran, pošten, nije pio, pušio. Radio je po 12 sati svaki dan na škveru, vodio je računa o cijeloj obitelji i praktički nas je sam uzdržavao. Svaki dan je bio u Trilju i svi su ga poznavali. Svi znaju da je bio anđeo po svome ponašanju. Sa svima je bio dobar, društven. Nitko ga nije mogao drugačijeg upoznati jer je bio predobar. Što se tu večer dogodilo samo zna dragi Bog kojemu će odgovarati i nema mu oprosta od nikoga. U ime cijele svoje obitelji i rodbine izražavamo obitelji Šušnjara iskrenu sućut i molimo bar mali oprost za bol i tugu koju smo stvorili u njihovu domu i u njihovim srcima do kraja života. I nama je u obitelji velika bol i tuga nastala nakon ovoga jer od srama ne smijemo ni izaći pred ljude i prijatelje. I mi moramo tako živjeti cijeli život, s ogromnom boli u našim srcima i suosjećati s obitelji Šušnjara. Još jednom molimo za oprost, iako znamo da ne možemo puno utjecati na vašu veliku patnju i bol."
Uža obitelj Luke Pezelja navodno je bila u kontaktu s njim nakon privođenja, ali ne žele otkriti o čemu su razgovarali. Kratko su komentirali da su u pismu za javnost rekli sve što su imali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk