Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Obiteljski ručak nedjeljom: ReUnion restoran

None Foto: Canopy restoran 8

Odličan nedavno otvoreni ReUnion restoran sjajan je izbor za nedjeljni ručak uz obitelj i prijatelje. Uživat ćete u odličnoj buffet ponudi mesa, ribe, salata, priloga i slastica po izboru iskusnog chefa kuhinje Marinka Topalovića

Za najmlađe goste organiziran je Canopy dječji kutak - igraonica s animatorom, zabavnim sadržajem, nagradnom igrom, a u ponudi je i poseban dječji meni i slatki korner.

Foto: Canopy restoran

Restoran se nalazi u Ulici kneza Branimira 29 u sklopu hotela Canopy by Hilton koji je otvoren krajem prošle godine. Ulazni prostor, recepcija, bar, lobby, retreat zona i restoran uređeni su u eklektičnom stilu koji priziva sjećanje na zagrebačku industrijsku povijest.
Canopy brend njeguje lokalnu kulturu, pa su za Canopy Zagreb angažirani domaći dizajneri i hrvatski proizvođači namještaja. Kroz cijeli hotel provlače se hrvatski motivi poput šestinske nošnje, Kožarićevog prizemljenog sunca, hrvatske znanosti i umjetnosti, a dio javnih prostora oslikao je poznati zagrebački grafiter Chez. 

Foto: Canopy restoran

ReUnion je na zagrebačkoj gastro sceni prepoznatljiv po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku, dobrim izborom lokalnih vina i izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela pripremljenih od svježih namirnica s Dolca. Kada ste već u Canopy by Hilton hotelu preporučamo da posjetite njihov Canopy Central Bar i probate jedan od njihovih autorskih koktela, craft piva ili posebnu ponudu barskih zalogaja. 

Saznali smo i da šef ReUnion restorana priprema ukusan riblji i mesni menu za sve zaljubljene na Valentinovo pa preporučamo da rezervirate na vrijeme za 14. Ili 15. veljače.

Za informacije i rezervacije 
Restoran ReUnion
Ulica kneza Branimira 29 Zagreb
Canopy by Hilton Zagreb
tel. 01 4559 518
fdsupervisor@canopyzagreb.com
 

Tema: Promo sadržaj