Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Objavio na internetu s kim ga žena vara pa ga ljubavnik tuži

None Foto: Sky 3

Britanski vodoinstalater Ian Puddick objavio je na internetu da njegova žena ima aferu s milijunašem. Slao mu je i poruke. Sada ga tuži zbog maltretiranja

Ian Puddick (41) iz Londona objavio je snimke na niz internetskih stranica nakon što je otkrio kako ga supruga Leena (36) sedam godina vara sa svojim šefom, direktorom osiguranja Timothy Haynes. Puddick je Haynesu slao poruke, zvao ga je i prijetio, a na niz internetskih stranica objavio je 'grafičke' detalje veze s njegovom ženom. Zvao je i njegovu ženu i poslovne partnere. To je trajalo dvije godine.

Zbog tvrdnji i snimki koje je objavio, Haynes je bio prisiljen podnijeti ostavku. Na sudu u Westminsteru rekao je kako on i njegova supruga Anya trebaju savjetovanja nakon 'poniženja i sramote'. Svi susjedi i prijatelji bili su šokirani.

- Mislim da je većina zemlje, zahvaljujući internetu, svjesna moje afere - rekao je Haynes. Sud je slušao kako je Leena prvi puta spavala s Haynesom nakon božićne zabave 2002. godine, piše SKY. Suprug je za aferu otkrio tek 2009. godine nakon što je našao poruku na mobitelu. U jednoj poruci je pisalo 'Gdje se sada želiš seksati? U uredu, vani, u stanu ili na sva tri mjesta ti nezasitna djevojko?'. U drugoj je napisao svojoj asistentici da je 'najpoželjnija djevojka na svijetu'. 

Odvjetnici se nadaju kako će suđenje definirati granicu slobodnog izražavanja na internetu. Puddick tvrdi kako je policija potrošila milijun dolara na istragu. Specijalci su mu pretresli kuću tražeći dokaze.

Puddick se pomirio s Leenom, a suđenje se nastavlja.

Komentari (8)
  • U takvim situacijama važno je,biti konspirativan................hahaha.

    17. 6. 2011,   09:54
  • Da se odgovornije i moralnije ponašao, ne bi mu se to dogodilo.

    17. 6. 2011,   11:29
  • trebalo mu je sedam godina da to shvati, taj je poprilično blesav ili je i sam u kurvanju pa mu je to odgovaralo dok je trajalo, lakše je bilo skrivati.

    17. 6. 2011,   14:38