Obavijesti

News

Komentari 1

Objavljen je video s utiscima s četrnaestog Seasplasha!

Objavljen je video s utiscima s četrnaestog Seasplasha!
1

Prošlogodišnji Seasplash, u svom posebnom sound system izdanju, nadmašio je sva očekivanja. Zaključak je to koji se može izvući gledajući video uradak s utiscima i razmišljanjima sudionika samog festivala

VIDEO

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, idealno mjesto za sve ljude dobre volje i sa željom za odličnim i opuštenim ljetnim provodom, tik uz more. Na Seasplashu se pleše do ranih jutarnjih sati uz najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu reggae, dub, drum & bass, dancehall, ska, world glazbe, kao i raznovrsne elektronske glazbe.

Festival se odvija na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule i nudi četiri dana glazbe na mnoštvu pozornica, kao i dnevni glazbeni i umjetnički program na plaži, besplatno kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zonu i još puno, puno toga. Podiji su živopisni, a pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama s pogledom koji puca na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni.

Prošlogodišnji Seasplash, u svom posebnom sound system izdanju, nadmašio je sva očekivanja. Zaključak je to koji se može izvući gledajući 12-minutni video uradak s utiscima i razmišljanjima sudionika podebljan s isječcima koji prikazuju predivan festivalski ugođaj. Svoje opušteno mjesto pred mikrofonom za ovu priliku pronašli su mnogobrojni izvođači, a predvode ih Don Letts, Kalbata i Neil Perch (Zion Train, Abassi Hi Power). Za priču o povijesti i filozofiji festivala pobrinuli su se pripadnici produkcijskog tima, a posebno je iznenađenje pojavljivanje filmaša Davida Tešića koji je eto u ovom filmiću dobio priliku i stati ispred svoje kamere.

Dobra prilika za one koji još nikada nisu bili na Seasplashu i tvrđavi Punta Christo, kao i za one koji se stalno vraćaju. Pogledajmo!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Svi do sada potvrđeni izvođači: Vin Gordon & The Real Rock Band, Mad Professor, Vibronics meets Conscious Sounds, Citizen Fish, Mungo's Hi-Fi (DJ Set), Pitch Black, Illbilly Hitec, Culture Shock, Paprika Korps, Fakofbolan, Autonomads, Waitapu, Black Star Dub Collective, Digitron Sound, Conscious Youth, Warrior Charge, Dubble, Rockers Dub Master, Dubbing Sun, Kinetical MC x DJ Diaz, Raptix, Gnischrew, Nobody b2b Damask, Thizzla, Deeds, Isonoe, Lion's Hifi, Selectress Beatroot, DCone.
 
 
 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a