Obavijesti

News

Komentari 93

Objavljen uznemirujući video: Cura u komi, zaručnik poginuo

Objavljen uznemirujući video: Cura u komi, zaručnik poginuo
1

Miloš Vukomanović (25) i njegova zaručnica Snežana Rudinac (24) su prelazili cestu kada je na njih Audijem naletjela mlada slikarica. Vozačica je i dalje u pritvoru

VIDEO

Tužitelji u Crnoj Gori su podigli optužnicu protiv slikarice Emine Adrović iz Budve koja je 17. srpnja naletjela na zaručnike iz Srbije.

Miloš Vukomanović (25) i njegova zaručnica Snežana Rudinac (24) su otišli u Crnu Goru kao sezonski radnici da zarade novac za svadbu. Pokušavali su pretrčati cestu na kako su pisali crnogorski mediji 'pješakom prijelazu koji više nije bio u funkciji'. Tada je na njih naletio Audi.

POGLEDAJTE VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako se u početku nagađalo kojom je brzinom slikarica vozila te su ju neki optuživali da je vozila i 80 km/h brže od dopuštenog, Kurir sada navodi da je vozila 60 km/h tamo gdje je dozvoljena brzina 50 km/h. Miloš je na mjestu poginuo, a Snežana je teško ozlijeđena i od nesreće se nalazi u komi.

Blic piše da se djevojka nekoliko puta budila iz kome, ali na samo nekoliko sekundi i svaki bi puta pitala za svojeg zaručnika za kojeg ne zna da je mrtav.

Ona je zadobila ozljede glave, nogu, grudnog koša. Srpski mediji pišu da Crna Gora pokušava cijeli slučaj zataškati i navode da je Emina kći bivšeg policajca koji je sada vlasnik luksuznog hotela "Adrović" na samom ulazu na Sveti Stefan, najluksuznije mjesto u Crnoj Gori. Djevojka je studirala u Italiji, a ocu je pomagala oko vođenja hotela. 

Blic piše i da je Eminin otac na dan sprovoda nastradalog Miloša došao u Srbiju. 

- Nisu uspjeli doći na sprovod jer je bio neki zastoj zbog neke prometne nesreće. Poslije sprovoda, Eminin otac je došao u pratnji četrdesetak ljudi. Zaista nije bilo ugodno, izgledalo je kao na bojnom polju. Ponudio je da će platiti troškove sprovoda, što smo odbili. Onda su tražili dopuštenje da odu na Milošev grob. Dopustili smo im. Ali oni su na prijevaru pokušali na Miloševom grobu ostaviti novac. Susjed je to vidio, i rekao im da to nije prema našim običajima - rekao je otac poginulog mladića, Dragutin Vukomanović.

Vozačica Emina je i dalje u pritvoru, a o valjanosti optužnice će se odlučivati 28. kolovoza. Emina tvrdi da je vozila relativno malom brzinom odnosno negdje oko 50 km/h.

Rekla je da je njezina traka bila slobodna i da je krenula tom trakom, ali da su se pješaci iznenada trčeći vratili nazad i ona je naletjela na njih. U prilog joj ide i snimka koju je sada objavila Televizija Vijesti. Na snimci se vidi kako su pješaci krenuli cestom među automobile i da su su krenuli nazad i podletjeli točno pod automobil.

Iako je nakon nesreće prvi nalazi pokazali da je Emina u trenutku naleta imala 0,51 promila alkohola, Viši sud u Podgorici je ovaj test osporio i rekao da je vozačica bila potpuno trijezna. Ukoliko se dokaže da je kriva mladoj slikarici prijeti i do osam godina zatvora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.