Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Objavljen video: Zadnji trenuci žene koja je rušila svoj rekord

None Foto: Screenshot/YouTube/KGW News

Jessi Combs je u listopadu 2013.  postala najbrža žena na četiri kotača u svijetu postigavši brzinu od 631 km/h vozeći automobil na mlazni pogon

Amerikanka Jessi Combs (39) poginula je u kolovozu dok je pokušavala srušiti svoj vlastiti rekord. Sada je objavljena snimka nastala u pustinji Alvord u američkoj saveznoj državi Oregon koja pokazuje njezine zadnje trenutke života.

Još se utvrđuje da li je možda udarac izazvao požar njezinog vozila. Jessi Combs je u listopadu 2013.  postala najbrža žena na četiri kotača u svijetu postigavši brzinu od 631 km/h vozeći automobil na mlazni pogon North American Eagle (NAE) Supersonic Speed Challenger. Eagle je vozilo koja je sastavljeno od ostataka mlaznog aviona F -104 Lockheed Startfightera. Istražitelji se nadaju da će im podaci pohranjeni u kompjuteru Challengera otkriti što je pošlo po zlu. Članovi Jessine obitelji su rekli da je umrla okružena svojim najmilijima. 

- Napustila je ovu zemlju vozeći brže nego ijedna druga žena u povijesti - objavila je njezina obitelj, piše Daily Mail.
Jessi je prije pogibije na svojem Instagramu napisala da oni koji žele mogu postići velike stvari.

POKUŠAVALA OBORITI REKORD 'Najbrža' žena na četiri kotača na svijetu poginula u Oregonu

- Ljudi kažu da sam luda, a ja im kažem hvala - napisala je Jessi. Njezin dečko Terry Madden je rekao kako su nakon nesreće napravili sve kako bi ju spasili. Objavio je na društvenim mrežama njihove zajedničke fotografije i napisao kako mu Jessi jako nedostaje.

- Mogao sam ju zaustaviti da sam htio, ali poginula je dok je radila ono što voli. Sve bih dao da je ovo samo ružan san - napisao je Madden. 

Komentari (16)
  • Snimano iz druge države

    5. 9. 2019,   17:25
  • Hebena snimka, nema sta...sve se odlicno vidi

    5. 9. 2019,   17:40
  • Ne kužim zašto ima rekord za najbržu ženu u automobilu????Prvo, kao isti smo, drugo, nije da je ovdje do fizičke snage, nije da trče na 100m.

    5. 9. 2019,   16:14