Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Objavljene nominacije za drugu Rock&Off nagradu!

Objavljene nominacije za drugu Rock&Off nagradu!
2

Na konferenciji za medije održanoj 8. siječnja u zagrebačkoj Tvornici kulture otkrivene su nominacije za drugu Nezavisnu novinarsku nagradu Rock&Off. Pjevač i pijanist J.R. August osvojio je čak 5 nominacija

VIDEO

Pjevač i pijanist J.R. August osvojio je čak 5 nominacija, a slijede ga jazz projekt Chui, zagrebački Porto Morto te riječki duo The Siids s po četiri nominacije.

Overflow brani rockerske snage s tri nominacije, koliko su također dobile sjajne Aklea Neon i Sun U. Među nominiranima su i prošlogodišnji dobitnici Detour, Vojko V, Jonathan te The Strange, uključujući i Irenu Žilić, Gorana Bareta & Majke, Kandžiju, Sachera, Pavla Miljenovića, Tonija Starešinića, U pol' 9 kod Sabe, Valentina Boškovića, Urbana & 4 te Z++.

Stručni žiri sastavljen od 77 novinara i medijskih djelatnika iz čak 40 različitih medija koji već niz godina sustavno prate i usmjeravaju domaću glazbu odabrali su najbolje glazbenike u Hrvatskoj u dva kruga glasanja. Devet kategorija Nagrade Rock&Off su: Album godine, Pjesma godine, Veliki prasak, Koncertni izvođač godine, te izvođači godine u žanrovskim kategorijama "Rock&Off", "Pop&Off", "Rap&Off", "Elektro&Off" te "Jazz&Off". Za drugu Nezavisnu glazbenu novinarsku nagradu Rock&Off pristiglo je preko čak 400 prijava te pred žirijem nije bilo lagan posao.

Zadnja, deseta, kategorija rezervirana je za medijskog pokrovitelja Iskon i njegovu „Iskonovu nagradu publike“ koja će se odabrati neposredno prije same dodjele na njihovim web stranicama. Suradnju s Rock&Offom komentirali su i iz Iskona. "U Iskonu, iako smo telekom a ne glazbena industrija, njegujemo iste vrijednosti kao Rock&OFF. U obje organizacije kao urbani alternativci želimo upoznati što više ljudi s kvalitetom proizvoda koji imaju svrhu i sjajan karakter. Projekt se zato odlično uklopio i u Iskonovu sponzorsku strategiju „Zaljubljeni u dobru glazbu".

U 2020. godini, uz samu dodjelu nagrada, u suradnji s Rock&OFF-om realizirat ćemo još nekoliko inicijativa, meðu kojima je i druga sezona uspješnog Velikog glazbenog kviza u Tvornici kulture" - objasnio je Krešimir Madunović, predsjednik Uprave Iskona. Glasovanje za Iskon nagradu publike, izvođačima izuzetno dragu kategoriju, kreće 10. siječnja na stranici www.iskon.hr. Zaljubljenici u dobru glazbu mogu ostaviti svoj glas jednom dnevno najkasnije do 29.1.2020. godine. Najsretnijih troje osvojit će Denon glazbene nagrade: gramofon, wi-fi zvučnik i slušalice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini