Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Objavljeni datumi 12. Outlook festivala i cijene ulaznica

Objavljeni datumi 12. Outlook festivala i cijene ulaznica
1

Osim impresivnog line-upa koji festival ponudi svake godine, ono što čini Outlook festival prepoznatljiv i omiljen među publikom su kristalno i moćno ozvučenje na pozornicama

VIDEO

Sjajno 11. izdanje Outlook festivala, koje se u rujnu održalo u Puli, ostat će nam u pamćenju po raznovrsnom popisu izvođača na kojem se našlo više od 300 svjetskih glazbenih imena grimea, hip-hopa, duba, reggaea, junglea, drum and bassa, dubstepa i srodnih žanrova. Outlook je tada posjetilo deset i pol tisuća ljudi iz cijelog svijeta koji su uživali na deset pozornica i preko 40 zabava na brodovima.

Najveće slavlje bass glazbe i soundsystem kulture u Europi započelo je koncertom otvorenja u pulskoj Areni, koji su predvodili legendarni David “Ram Jam” Rodigan, The Outlook Orchestra i maestro ambijentalne glazbe Bonobo.

Sljedeća prilika za posjetiti jedan od najznačajnijih europskih glazbenih festivala pruža se nadolazeće ljeto, od 5. do 9. rujna 2019. kada će se na tvrđavi Punta Christo pored Pue održati 12. Outlook festival.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upravo su u prodaju puštene i prve i najpovoljnije regionalne festivalske ulaznice - od milja nazvane Superranograbilice, po cijeni od samo 400 kuna za četiri dana i noći impresivnog programa. Krajem svakoga ljeta, Outlook festival je nezaobilazna festivalska stanica ljubitelja bass glazbe i srodnih žanrova.

Pridruži se Facebook eventu 12. Outlook festivala

Jedanaesti Outlook festival obilježili su grime i hip - hop žanrovi, a njihovi jaki glazbeni predstavnici, s naglaskom na britansku underground scenu, izmjenjivali su se na glavnoj pozornici The Clearing.

Osim impresivnog line-upa koji festival ponudi svake godine, ono što čini Outlook festival prepoznatljiv i omiljen među publikom su kristalno i moćno ozvučenje na pozornicama, a brojni sound systemi gostovali su i ove godine na Outlook festivalu nadmećući se u svojim zvučnim performansima i kreativnom dizajnu, između ostalih i domaći Seasplash i Munchies sound system.

Osim u Hrvatskoj Outlook festival organizira kvalitetna događanja i u Velikoj Britaniji. Tako će ove nedjelje Mala, glazbenik koji je zadužen za stvaranje jedne od najzanimljivijih glazbenih scena - dubstep scene, voditi 20-člani The Outlook Orchestra. U londonskom Royal Festival Hallu zajedno će izvesti neke od najboljih Malinih pjesama, glazbu iz arhiva DEEP MEDi izdavačke kuće i dmz kolektiva, kao i s njegovih projekata ”Mala in Cuba” i ”Mirrors” koji je inspiriran Peruom.

Jedan od najvećih dosadašnjih uspjeha Outlook festivala sprema se u ožujku kada će David Rodigan zajedno s The Outlook Orchestrom nastupiti u jednoj od najznačajnijih glazbenih dvorana svijeta - The Royal Albert Hallu. U 2018. Davidov Rodigan je obilježio 40. godina u u glazbenoj industriji - kao jedan od prvih DJ-a i radijskih voditelja koji su promovirali bass glazbu poteklu s Jamajke. Njegova suradnja s priznatim The Outlook Orchestrom koji broji 25 glazbenika započela je prošlog ožujka, s prvim nastupom u Londonu, nakon toga u punoj pulskoj Areni, a sada i u predivnom Royal Albert Hallu, koji se rasprodao samo tri sata nakon puštanja ulaznica u prodaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince