Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Orban: Ako bude potrebno, mađarska vlada će štititi MOL

None Foto: REUTERS

Ako bilo tko dovede u pitanje integritet MOL-ovih zaposlenika, mi ćemo na to uvijek odgovoriti, rekao je Orban na postavljanju kamena temeljca nove MOL-ove tvornice

Kompanija nije suočena s izazovima koje ne bi mogla riješiti, u MOL-u je sve u redu, rekao je Zsolt Hernadi, a mađarski premijer Viktor Orban dodao kako će vlada, ako bude trebalo, zaštiti MOL, pišu mađarski mediji. Orban i Hernadi zajedno su položili kamen temeljac za novu tvornicu MOL-ove podružnice TVK na sjeveroistoku Mađarske. 

Orban je rekao kako je MOL ''perjanica nacionalne industrije''

- Ponosni smo na njega, jako ga cijenimo i po potrebi ćemo ga zaštititi. Ako bilo tko dovede u pitanje integritet MOL-ovih zaposlenika, mi ćemo na to uvijek odgovoriti. No, tkogod sklopi savez s MOL-om, sklapa jak strateški savez i s mađarskim narodom - izjavio je Orban, objašnjavajući kako su kroz državni udio u vlasništvu, vlasnici MOL-a i mađarski građani, prenosi HRT.

Komentari (20)
  • Orban je izgleda jači igrač i od Silveka... samo mu još fale bunga-bunga zabave. Ali bude i on dolijal, pa makar na društveno korisni rad.

    15. 10. 2013,   18:43
  • Ništa se dobro po nas od tih prepredenjaka ne može očekivati,a oni će kriminalne radnje braniti,jer njima idu u korist

    15. 10. 2013,   18:14
  • Što je s pravosuđem,gospon Obran.?

    15. 10. 2013,   17:48