Obavijesti

News

Komentari 186

Obrat: Kum Bože Petrova ipak odustao od direktorske funkcije

Obrat: Kum Bože Petrova ipak odustao od direktorske funkcije
1

Moje namjere su bile čiste, ali ovaj pritisak je za mene i moju obitelj naprosto prevelik, napisao je u priopćenju Mario Bukmir, kum predsjednika Sabora Bože Petrova

VIDEO

Mario Bukmir, kum predsjednika Sabora Bože Petrova, poslao je priopćenje u kojem navodi da odustaje od mjesta zamjenika generalnog direktora Hrvatskih voda. Podsjetimo Nikola Grmoja je u četvrtak javno priznao da će kum Bože Petrova, Mario Bukmir postati zamjenik direktora Hrvatskih voda. Također pojavila se informacija da su zbog Bukmira u Hrvatskim vodama mijenjali statut i snizili kriterije za izbor zamjenika generalnog direktora. 

Priopćenje Marija Bukmira donosimo u cijelosti. 

"Poštovani građani Republike Hrvatske i poštovani mediji,

Ovim putem želim vas obavijestiti da odustajem od kandidature za zamjenika generalnog direktora Hrvatskih voda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve što sam u životu napravio ostvario sam vlastitim trudom i zalaganjem u realnom sektoru, a od trenutka kad sam došao u Metković d.o.o unutar 3 godine realizirani su projekti u vrijednosti većoj od 30 milijuna kn preko europskih fondova i drugih izvora što do sada u ovako kratko vremenu nikada nije ostvareno u našem gradu.

Također, pod mojim vodstvom se radi na projektu Anglomeracija Metković u vrijednosti od 275 milijuna kuna, na što sam iznimno ponosan. Nakon svih današnjih naslova i optužbi na račun MOSTa i predsjednika Sabora, Bože Petrova koji je krsni kum mom djetetu, donio sam odluku da se neću ni kandidirati za navedenu poziciju.

Moje namjere su bile čiste, ali ovaj pritisak je za mene i moju obitelj naprosto prevelik. Osim toga, javni interes sam oduvijek stavljao ispred privatnog. U javnom je interesu da MOST nastavi raditi na promjenama koje su nužne za dobrobit Hrvatske i njenih građana smatram da bi njihova podrška mojoj kandidaturi bila ogromno breme koje im nikako ne želim.

Ovim putem zahvaljujem MOSTu nezavisnih lista što su prepoznali moju želju da učinim nešto za Hrvatske vode, resor koji jako dobro poznajem, te ću u znak zahvale i dalje nastaviti pridonositi borbi za javni interes. Posebno se želim zahvaliti Nikoli Grmoji koji se najsnažnije zalagao za moje imenovanje jer najbolje poznaje moj rad i uspjehe u vođenju projekata, kao i što je hrabro kako samo on zna branio ono u što vjeruje i što smatra ispravnim bez obzira na moguće posljedice.

Preostalim kandidatima koje će Most uzeti u obzir za ovu funkciju od srca želim puno sreće te im također stojim na raspolaganju u slučaju da budu trebali moju pomoć.

S poštovanjem,

Mario Bukmir".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 186
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS