Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Očajna sestra moli za pomoć: 'Danijela je nestala u Berlinu!'

None Foto: Pixabay/Facebook

U Berlinu je nestala Danijela Velić. Posljednji put viđena je kako izlazi iz restorana u kojem je radila, a koji se nalazi kraj željezničke stanice Bundesplatz u četvrtak navečer

Danijela je bila odjevena u crnu kratku, kožnu jaknu, svijetle traperice, šal svijetle boje, tenisice i nosila je žensku torbu. Ova 29-godišnjakinja iz Pakraca nestala je u četvrtak 12. travnja. Posljednji put viđena je kad je izlazila iz restorana u kojem je radila. 

Potragu za njom pokrenula je sestra Dijana. 

- Još nije pronađena. Dijelim svima informacije, zovem sve koji bi nešto mogli znati no još je nismo pronašli. Zvala sam i roditelje da vidim je li možda došla kod njih, no nije. Ovo nije normalno ponašanje za nju i prije nikad nije nestajala - rekla je Dijana za 24sata. 

Dijana je za Felix magazin rekla da se njezina sestra ne javlja na telefon, a da nitko ne zna je li uopće ušla u vlak u kojim je trebala doći doma. 

Sestra je obavijestila i policiju u Berlinu, nazvala sve bolnice, raspitivala se među prijateljima i poznanicima no još uvijek nije dobila nikakav konkretan trag. 

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Danijeli Velić, možete javiti njezinoj sestri na broj mobitela 0157 764 07911. 

 

Komentari (49)
  • Pučanka Merkelica je pretvorila Njemačku u ratište,opasno je tamo biti žena usprkos IK,danas čitam jednu Hrvaticu ubili u restorano,ova nestala,nadajmo se da je na životu.

    16. 4. 2018,   16:42
  • Ovo me podsjetilo - kaj je onim tipom koji je netragom nestao u Irskoj? Jesu ga ikada pronašli?

    16. 4. 2018,   15:41
  • Ne razumijem da se netko može šaliti na ovakvim temama, meni je to apsolutno dekadentno.

    16. 4. 2018,   16:36