Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Očajnu majku (70) ostavio bez novca u domu i nestao

None Foto: 24sata/ilustracija 4

Milku Močan je sin u studenom ostavio u domu. Platio je samo jednu mjesečnu ratu i od onda mu se gubi svaki trag, a na poslu je uzeo bolovanje

Milu Močan (70) sin je prije četiri mjeseca ostavio u Obiteljskom domu za starije i nemoćne u Sesvetskim selim i nestao. Vlasnica doma Đurđa Prđan tvrdi da je Zdravko majku u dom doveo u studenom, a od Božića mu se gubi svaki trag.
- Platio je jednu mjesečnu ratu od 3000 kuna, a sada se već dva i pol mjeseca ne javlja na mobitel, pa njegovu majku uzdržavam bez naknade - rekla je Đurđa.
Punomoć na Milkinu mirovinu, tvrdi vlasnica doma, ima Zdravko, a zaposlen je u Uredu gradske četvrti Peščenica kao domar. Na njegovom poslu kažu da je na bolovanju.
- Pronađite moga sina i zamolite ga da me odvede kući - zavapila je nesretna Mila. No nije Mila jedina koju je obitelj ostavila u domu. Anu Genzić (80) ondje je prije dvije godine ostavila obitelj koja živi samo dvije kuće od doma.
- Snahi sam dala punomoć na ušteđevinu od 10.000 eura, koju je iza mojih leđa podigla, pa mi je ostala mirovina od 2000 kuna - priča nesretna Ana. Unatoč svemu Ana je svom sinu ostavila obiteljsku kuću, piše Večernji list.
- Ubilo me to što me je pokrao i ostavio - kaže Ana.

Komentari (4)
  • Nemam riječi....strasno :(

    6. 3. 2009,   10:45
  • daju ti život,mjenjaju ti us...e pelene,hrane te ,školuju te,brinu se o tebi,čuvaju te ,paze i eto kako ima "ljudi" vraćaju...sramota! gamad!!

    6. 3. 2009,   11:07
  • toliko o ljubavi prema roditeljima...ne želim pomisliti da bi mogla svom tati priuštiti ovako sramotan kraj i takvu starost...brinuo se o meni kada sam bila dijete,pa bi bilo lijepo od mene da se i ja brinem za njega kada ostari...ne razumijem djecu ovih i drugih ljudi koji ih ostave i ne pitaju za njih..zar nemaju ni mrvicu ljudskosti u sebi?

    6. 3. 2009,   11:40