Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Očekujem da seka napiše braci pozitivno izvješće za Agrokor'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Sestra ministra izabrana je za direktoricu sektora u HANFA-i i pazi čuda, nadgleda Agrokor gdje je Marić, pazi čuda, u sukobu interesa. Očekujem da seka braci napiše pozitivno izvješće za Agrokor, kazao je Bernardić

Izbor sestre ministra financija Ljiljane Orlovac za direktoricu u HANFA-i još je jedna besramna nepotistička afera u režiji HDZ-a, ustvrdio je Davor Bernardić (SDP). 

Zagreb: Sabor raspravlja o rebalansu proračuna zbog jamstava Uljaniku NIŠTA NE SKRIVAM Marić o zapošljavanju sestre: "Ako sam zgriješio, otići ću"

- Sestra ministra izabrana je za direktoricu sektora u HANFA-i i pazi čuda, nadgleda Agrokor gdje je ministar Marić, pazi čuda, u sukobu interesa. Očekujem je da seka braci napiše pozitivno izvješće za Agrokor. Ne očekujem da premijer Plenković smijeni ministra Marića, jer bi morao i sam otići zato što je pola svoje rodbine zaposlio u dubrovačkoj Zračnoj luci - rekao je šef SDP-a. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Očekuje da će nakon ovih afera HDZ-u opet rasti rejting. Bernardić je prokomentirao i napise da SAD blokira isporuku izraelskih borbenih zrakoplova F-16. 

PREMIJER PLENKOVIĆ: 'Napredovanje sestre Zdravka Marića u Hanfi nije sporno'

- Propadne li kupnja aviona to će biti nezabilježeni skandal, nikad viđen u zadnjih 27 godina povijesti. Odgovornost će biti na Vladi i ministru Krstičeviću. U tom slučaju ne samo da nećemo dobiti avione nego ćemo imati i narušene odnose sa SAD-om. Ministar Krstičević je tvrdio da se avioni između ostaloga kupuju i zato što će to poboljšati odnose sa SAD-om i osnažiti našu ulogu u NATO-u - kazao je Bernardić. 

Komentari (48)
  • Seka je braci to već napisala prije nego smo mi išta znali o tome!!!

    7. 12. 2018,   14:45
  • Zašto se amerikanci miješaju u poslove samostalne države.

    7. 12. 2018,   18:46
  • Nikada do ove teme nisam vidio Marića tako usplahirenog......žile iskočile, izbeljio se i pobijelio od bijesa u trenutku kad je najmanje u pravu........Novinari su mu trebali sprintati definiciju -nepotizma kao i kako je on ogledni primjer (jedan od tisuća) jer nikako da shvati da ono što se odnosi na sve osobe u hr -vrijedi i za njega i sestru !

    7. 12. 2018,   18:23