Obavijesti

News

Komentari 15

Nestao u prosincu: Pronašli su mrtvo tijelo Josipa Majera (21)

Nestao u prosincu: Pronašli su mrtvo tijelo Josipa Majera (21)
3

Tijelo je pronađeno u petak poslijepodne na zapornici jezera Gusić Polje u Brlogu, Grad Otočac. Slijedi očevid, kao i obdukcija koja bi trebala utvrditi uzrok smrti

VIDEO

U petak u 16.49 sati policijski službenici PU ličko-senjske zaprimili su dojavu da je na zapornici jezera Gusić Polje u Brlogu, Grad Otočac, pronađeno muško tijelo, priopćila je PU ličko-senjska.  No, nedugo nakon toga, stiglo je novo priopćenje u kojem su objavili o kome se radi.

- Potvrđeno je da se radi o 21-godišnjaku iz Švice, Grad Otočac, čiji je nestanak prijavljen 22. prosinca 2016. godine, te je Policijska uprava ličko-senjska istoga dana raspisala potragu - objavila je PU ličko-senjska.

Najvjerojatnije je riječ o Josipu Majeru.  Nakon očevida, tijelo će poslati na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Podsjetimo, mladić je nestao isti dan kad i njegov poznanik iz susjednog sela Alexander Milovanović (43). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Josip je nestao nakon što je s Alexanderom otišao u kafić u Otočac. Njih dvojica su se kasno navečer javili na pozive Josipovog brata Damira i rekli mu da su upali u kanal, ali da će se sami izvući i od tada im se bio izgubio svaki trag.

Za njima je pokrenuta potraga i spasioci su idućeg dana (23. prosinca) u koritu rijeke Like, gdje se spajaju Lika i Gacka u predjelu Šumečica pod samim slapom, pronašli Alexanderov automobil Nissan Navaru. Dva kilometara nizvodno pronašli su i njegovo beživotno tijelo.

Sumnjali su da se Josip nalazi u automobilu, no nisu ga mogli izvući zbog prejake struje jer se vozilo nasukalo pod slap. Nakon što je smanjena pritoka vode, spasioci su istog dana navečer iz rijeke uspjeli izvući vozilo, no mladića tada nisu pronašli niti u vozilu, niti u njegovoj blizini. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću
POSTIZBORNI PREGOVORI

Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1