Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ocu koji je novorođenče bacio u provaliju jednomjesečni pritvor

Miroslav Šimić (56) i supruga (27) dogovorili su se da ubiju svog tek rođenog sina po izlasku iz Kliničke bolnice u Mostaru, gdje je dijete i rođeno. Otac je dijete bacio u provaliju u mjestu Kobilovača

Nakon što je obdukcijom utvrđeno da je beba preminula nasilnom smrću, ocu, Miroslavu Šimiću, Kantonalni sud u Mostaru odredio je jednomjesečni pritvor prema prijedlogu Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, piše Dnevni avaz.

- M. Š. se sumnjiči da je dana 6. rujna 2018. godine u poslijepodnevnim satima, po prethodnom dogovoru sa suprugom da liše života svoje tek rođeno muško dijete, a neposredno nakon što su ga izveli iz Kliničke bolnice u Mostaru, zaustavio vozilo u mjestu Kobilovača u blizini Mostara te bacio košaru u kojoj se nalazilo novorođenče u provaliju pored puta. Uslijed ozljeda nanesenih ovim činom kod novorođenčeta je nastupila smrt - priopćeno je iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

OTAC UBIO NOVOROĐENČE Bebu u košari bacio u provaliju pa policiju odveo do tog mjesta

Nestanak bebe, rođene 2. rujna, policiji je prijavio otac majke djeteta, jer je ostatku obitelji bilo čudno kako to da bebe nema, a pri porodu je bila sasvim zdrava. Nakon razgovora s policijom, otac bebe, Miroslav Šimić, odveo je policiju do provalije gdje su bacili dijete.

Šimić i njegova supruga imaju troje maloljetne djece, koju im je nakon ovog šokantnog događaja oduzeo Centar za socijalni rad iz Gruda.

Komentari (125)
  • Ovo meni nikako nije jasno - ženska 27 godina i već ima troje djece s panjinom 30 godina starijim od sebe, napravi četvrto i ubije ga??? Pa jel vi nikada niste čuli za posvajanje ili barem za prezervative? I sad će ovih troje ostati bez oboje roditelja. No, kakvi su "roditelji", vjerojatno je i bolje tako.

    16. 9. 2018,   14:32
  • da vidimo fotku i majke ako se može tako nazvati

    16. 9. 2018,   13:51
  • Zar ga nisu mogli dati na posvajanje?? 😢😪

    16. 9. 2018,   13:57