Obavijesti

News

Komentari 41

Očuh ga godinama zlostavljao: Silovali su ga i njegovi prijatelji

Zatočili su ga, tukli, izgladnjivali, kao sedmogodišnjak se već pokušao ubiti, no Danni Smith se nikad nije predao. Danas ima 26 godina i otvorio je dušu. Ovo je šokantna životna priča...

VIDEO

Danni Smith (26) iz engleskog Brightona pretrpio je strašno djetinjstvo - očuh ga je godinama fizički i psihički zlostavljao, od udaranja, zanemarivanja, izgladnjivanja do silovanja. Danima je bio vezan lisicama u zaključanoj spavaćoj sobi prepunoj životinjskog izmeta i morao puzati do hrane. Nakon godina torture, poslao ga je drugim pedofilima koji su ga nastavili zlostavljati.

Šokantno je da su socijalni radnici bili upoznati s tim slučajem, ali nisu reagirali. Danni danas ima 26 godina i dobio je isplatu za duševne boli nakon 11-godišnje borbe za dokazivanje mučeništva u kojem se našao. Jeo je žbuku sa zidova i bio silovan od očuhovih prijatelja, a nemoćna majka nije to mogla spriječiti.

- Većini djece je prva uspomena nešto prekrasno. Moja je ta da me očuh siluje, ispričao je Danni u potresnom intervjuu i nastavio:

- Kad nisam bio zlostavljan, zaključao bi me u malenu sobicu i držao unutra danima. Dvaput tjedno sam dobio sendvič, a u životu nisam proslavio ni rođendan ni Božić. Socijalna služba je zakazala, no ja sam se odlučio boriti i u tome sam uspio. Ne želim da to itko drugi doživi u svom životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Danni se već sa sedam godina pokušao ubiti, a u bolnicu je prvi put odveden tek kad su sve prijavili susjedi, koji ga nisu viđali mjesecima. Liječnici su primijetili neobjašnjive modrice po cijelom tijelu i strašne ozljede na njegovim genitalijama.

Rođen kao djevojčica, Danni je promijenio ime i danas sam sebe smatra muškarcem.

Njegov očuh je prije dvije godine proglašen krivim za šest slučaja zlostavljanja i osuđen na 22 godine zatvora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a