Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Od bivše traži da mu vrati bubreg jer ga je prevarila

None Foto: nypost.com 5

Ugledni kirurg s Long Islanda traži od bivše žene ili da mu vrati bubreg ili da mu plati odštetu od 1,5 mil. dolara. Varala ga je s fizikalnim terapeutom

Kap koja je prelila čašu za Richarda Batistu (49), kirurga s Long Islanda, bila je to što mu je žena zabranila viđati svoje tri kćeri. Tad je odlučio tužiti Dawnell tražeći da mu ili vrati donirani bubreg ili plati odštetu od 1,5 milijun dolara jer joj je darovao organ, a ona ga je prevarila.
- Nema veće boli nego kad vas iznevjeri netko kome ste posvetili život - kazao je razočarani kirurg, koji smatra da je zaslužio odštetu jer je bivšoj donirao organ vjerujući da će time dobiti priliku da spase brak. No ona ga je nakon doniranja bubrega prije osam godina počela varati sa svojim fizikalnim terapeutom. Jednog dana, dok je operirao pacijenta, došla je s papirima za razvod. Richard je bio shrvan. Na tužbu se odlučio nakon što mu mjesecima nije dopustila vidjeti svoje kćeri od 14, 11 i 8 godina. Pravnici se slažu da njegova tužba nema presedana u povijesti prava.

Komentari (9)
  • Pa ima osnove za tuzbu.... vidis, dobra ideja! Ja tebi bubreg ti meni nogu..ne moze to tako!!

    8. 1. 2009,   10:25
  • Ta zena mora da je bez srca i duse.....pa zna se kome se daje bubreg,pa samo osobama koje volis i znace ti nesto u zivotu. ona mu gadura jos zabranila dicu vidjati.....e zeno,zeno dice ti dusa ako je uopce imas.

    8. 1. 2009,   10:43
  • posteno..nek mu vrati bubreg

    8. 1. 2009,   10:18