Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Od Hitlera htjeli napraviti ženu kako bi bio manje agresivan

None Foto: Wikipedia

Britanci su razmišljali o tome da Hitleru u hranu stave ženski spolni hormon estrogen kako bi postao manje agresivan i više sličan svojoj dobroj sesti Pauli

Britanski špijuni su planirali Hitleru u hranu stavljati ženske hormone kako bi 'ublažili' njegovu naglu narav te kako bi postao sličniji svojoj dobroj sestri Pauli, otkriva to u knjizi Tajno oružje: Tehnologija i znanost za pobjedu u Drugom svjetskom ratu profesor Brian Ford. Hitleru su navodno u hranu htjeli stavljati estrogen jer je taj hormon bez okusa, piše Daily Mail.

- Istraživanja su pokazala koliko su spolni hormoni bitni te su ih počeli koristiti u terapijama. Britanci su se nadali da će Hitleru uspjeti staviti hormone u hranu te da će s vremenom postati ženstven i manje agresivan - rekao je Brian Ford. 

Neobična zavjera protiv Hitlera samo je jedna od brojnih suludih ideja do kojih su došli Britanci u želji da što prije završe Drugi svjetski rat. Razmišljali su i o tome da bace lijepilo na nacističke trupe kako kako bi vojnike zalijepili za tlo.

Komentari (60)
  • Kako se nisu sjetili da pošalju Chucka Norrisa?

    15. 8. 2011,   10:23
  • Aha, daj mi reci samo kak bi to izveli? Ovaj je bio paranoik što se osiguranja tiče, nisi mu mogao prići blizu bez da te pretresu 10 puta i ne izbroje ti krvna zrnca... Man, on nije vjerovao nikome, i nikad.. Pokušali su ga koknut najmanje 10 puta - i sve je on to preživio.. Taj je jeo posebnu hranu , koja mu je bila servirana od strane samo jedne osobe , i svejedno je prvo bila kušana - za svaki slučaj..

    15. 8. 2011,   10:30
  • došla majka sa sinčićem kod psihijatra i kaže mu da je dijete jako zločesto i zlostavlja sve oko sebe.............psihijatar će nato.....ne brinite,on je još mali s vremenom će ga to proći,sada je samo u toj fazi,vidjet ćete bit će bolje gospođo Hitler

    15. 8. 2011,   11:08