Obavijesti

News

Komentari 29

Promet vrlo gust od Zagreba do Zadra, na 'Ipsilonu' kolona

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila)

VIDEO

Promet je ove subote pojačan na većini cesta, osobito na A1 Zagreb-Split-Ploče. Između čvorova Lučko i Zadar II promet je vrlo gust, javio je HAK. Kolona vozila na izlasku s A1, pred naplatom Lučko duga je oko kilometar, a pred Demerjem oko dva kilometra.

Na autocesti A6 Rijeka - Zagreb gust je promet između čvorova Bosiljevo II i Kikovica u smjeru Rijeke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija zbog pojačanog prometa kolona je dugačka tri kilometra i dijelom se proteže i na Istarski ipsilon. U koloni se vozi i kod tunela Učka u smjeru Rijeke.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Gužva na splitskom aerodromu i trajektnoj luci

U splitskoj zračnoj luci tijekom vikenda očekuje se 212 zrakoplova koji će dovesti i odvesti 52 tisuće putnika sa više od sto svjetskih destinacija.

Mate Melvan iz splitske Zračne luke kaže da će tijekom subote 110 zrakoplova u polasku i odlasku primiti 28 tisuća putnika, a u nedjelju će pak 102 zrakoplova prevesti 24 tisuće putnika.

Od petka do nedjelje se u splitskoj Trajektnoj luci očekuje više od 70 tisuća putnika, te više od 13 tisuća vozila, najavila je Hini Jelena Ivuljić iz Jadrolinije. Kazala je i da je u petak kroz luku prošlo 21.500 putnika i 4.058 vozila, danas su te brojke nešto veće, pa očekuju više od 26 tisuća putnika i 4.800 vozila, dok će u nedjelju broj putnika iznositi 22.500 te 4.200 vozila.

(abe)


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u