Obavijesti

News

Komentari 9

Odaberite najbolji ljubavni SMS i osvojite nagradu

Odaberite najbolji ljubavni SMS i osvojite nagradu
6

Konzum i 24sata vas daruju! Glasujte za najljepšu SMS poruku i osvojite 500 kn na Konzum American Express kreditnoj kartici

VIDEO

Glasajte za jedan od 10 ljubavnih SMS-ova. Poruku sa riječi SRCE te rednim brojem ljubavnog SMS-a (npr. SRCE02) pošaljite na broj 66024 do subote 16. veljače u 23:59. Dnevno dodjeljujemo 10 potrošačkih kartica Konzum American Expressa sa 500 kuna kredita, a nagradu dobiva svaki 100-ti pošiljatelj. Poruka uz riječ SRCE obavezno mora imati dvoznamenkasti broj. Rezultati glasanja bit će objavljeni u utorak 19. veljače u 24sata. Autor najljepšeg SMS-a osvaja: putovanje za dvoje u Pariz, 5000 kuna na Konzum American Express kartici, LCD televizor, DVD player i kolekciju romantičnih filmova.
Cijena jedne poruke iznosi 3,66 kuna, PDV je uračunat.

Glasajte za jednu od 10 odabranih poruka:

1. Ti si svjetlost u tami mog života, ti si u mojoj muzici jedina nota, ti si beskrajna tema za sve moje sne, ti si moj život i moje sve. (poruka SRCE01)

2. Volim te, ne zbog onog što jesi, već zbog onog što sam ja kad sam s tobom. (poruka SRCE02)

3. Čokoladni bomboni. Ne. Cvjetni med. Ne. Sladoled od lješnjaka. Ne. Šećer. Nema šanse. Eto, ja i dalje ne nalazim ništa što je slađe od tebe. (SRCE03)

4. Ako si zaspao probudi se, ako si tužan nasmiješi se, ako te netko za ljubav moli, kaži da te netko već ludo ludo voli! (SRCE04)

5. Želim biti san u najljepšoj noći, riječ ljubav što niz usne će proći, misao što po glavi ti se mota, želim biti samo veliki dio tvoga života. (SRCE05)

6. Ne znam zašto sam zadrhtala,kad su se naši pogledi sreli, možda zato što nisam znala, da moje srce tvoj susret želi! (SRCE06)

7. Za pravu ljubav nema lijeka, s 24sata put oko svijeta!Prolazimo kroz Konzume u nizu kako bi proveli svoj dan zaljubljenih u predivnom Parizu! (SRCE07)

8. Jednom ćeš me pitati volim li više život ili tebe. Ja ću odgovoriti život. Ti ćeš se okrenuti i otići a nećeš ni znati da si ti moj život! (SRCE08)

9. Sunce gubi zrake kad zađe za oblake. Isto tako srce moje kad ne vidi oči tvoje. Hoću da znaš da sam samo tvoja i da samo ti si ljubav moja! (SRCE09)

10. Tvoje oči, blag osmjeh, tvoja blizina jedino je što mi treba. Volim te! (SRCE10)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"