Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Odakle im novac? Braća Ćulum u jurilicama od milijun eura

None Foto: Klix.ba

Uz vijest da su jučer privedena zloglasna braća Ćulum, javnost je ponajviše zaintrigirala fotografija njihovog voznog parka ispred zgrade PU Banja Luka - dva skupocjena Lamborghinija i jedan Ferrari.

Nermin i Armin Ćulum u petak su navečer privedeni u jednom od restorana u Banjoj Luci nakon čega ih je policija u automobilima ispratila sve do policijske postaje. Već sljedeće jutro braća Ćulum i Velid Salešević su pušteni na slobodu, no njihovi su automobili ostali parkirani ispred zgrade policijske uprave. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ono što je vrlo interesantno je da Ćulumi na svojim Lamborghinijima i Salešević na svom Ferrariju imaju švicarske tablice. 

Foto: M.D./Klix.ba

Što se pak vrijednosti tiče, Klix.ba piše da se radi o bijelom Huracanu i narančastom Aventadoru, dok Salešević vozi Ferrari 458 Italia. Zbrojena vrijednost sva tri automobila procjenjuje se na oko milijun eura. 

Iz policije su u subotu, nakon puštanja Ćuluma i Saleševića na slobodu, objasnili da su im automobile oduzeli kako bi utvrdili njihovo podrijetlo i valjanost dokumentacije. 

Fotografije: Klix.ba

Komentari (183)
  • Lijepi primjer uspješnosti. Školovanje, vrijedan rad i poštenje se uvijek isplati !

    12. 5. 2019,   15:43
  • Iskreno kada pogledaš njih i postavljeno pitanje u naslovu ne znaš bi li se smijao ili plakao ?

    12. 5. 2019,   15:49
  • Dodite u Hr tu vas niko nece dirati samo se učlanite u Hdz ako vec niste

    12. 5. 2019,   15:44