Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Odbila liječenje tumora: Rodila šesto dijete dok je bila u komi

None Foto: Facebook

Žena koja je od srpnja u komi prije nekoliko je dana rodila djevojčicu koju su nazvali 'Life' ('Život'). Nažalost, njen je tumor uznapredovao i ona je odmah po porodu isključena s aparata.

Carrie DeKlyen u travnju je dijagnosticiran iznimno agresivni tumor na mozgu, a samo nekoliko dana kasnije Carrie je saznala i da je trudna - po šesti put. 

- Liječnici kažu da ćeš umrijeti ako ne pobaciš, ispričao je Carrien suprug Nick za People, prenosi Refinery29

- No, ona je rekla da će zadržati dijete i u tome je bila vrlo odlučna, zaključio je Nick. 

Nakon što je za njen slučaj javnost saznala u kolovozu, Carriena šogorica je pokrenula Facebook page kroz koji je izvještavala o njenom zdravstvenom stanju. Nažalost, ono se 2. rujna naglo pogoršalo. Carrie više nije reagirala na vanjske podražaje, pa čak ni na bol. 

Nekoliko dana kasnije rođena je djevojčica Life s tek navršena 24 tjedna. Bilo je evidentno da ne bi duže preživjela u tijelu majke koje je počelo otkazivati. 

Iako se rodila prerano, liječnici kažu da izvrsno napreduje te kako će izrasti u zdravu djevojčicu. Ona, nažalost, nikada neće upoznati svoju majku. Carrie su odmah po porodu isključeni aparati koji su je održavali na životu. 

 

Komentari (20)
  • Bezveze. Petero djece moglo je imat majku, ovako sestero nema

    10. 9. 2017,   08:12
  • Petero djece ne bi imalo majku tako i tako, jer su te bolesti neljecive i jadna zena bi zivjela najdulje do dvije godine sa svim operacijama i lijecenjima. Unutarr obiteljski je dogovor da li roditi dijete koje ni za dan nece imati majku i odmah ce prijeci u druge ruke.. to su strasne zivotne situacije. Prestrasne. Ta nova beba ce cijeli zivot imati hipoteku na ledjima da bi mama mozda prezivjela da ju je pobacila, a to jednostavno nije istina.

    10. 9. 2017,   08:46
  • Ajme ovih aparata,dovoljno da ti je cili dan crnjak!!

    10. 9. 2017,   09:43