Obavijesti

News

Komentari 3

Odgrizao im bradavice: Ubio je tri tinejdžerke i sakrio tijela

Psihijatar je Hardyja opisao kao beznadno zlog i opasnog čovjeka, koji bi mogao ponovno ubiti. Osuđen je na tri doživotne kazne. Hardy se srušio u svojoj ćeliji 23. rujna 2012.

VIDEO

Zločine koje je počinila "Zvijer iz Manchestera" s godinama su u drugi plan bacili oni poznatijih serijskih ubojica. No, Trevor Joseph Hardy zauvijek je obilježio tri obitelji. One nikada neće zaboraviti na njegovo postojanje niti bol koju im je priuštio.

Hardy je 1971. godine osuđen na pet godina zatvora jer je muškarca napao sjekirom. Sudac mu je tada rekao da predstavlja opasnost za društvo, no nije ni slutio da će se njegove riječi pokazati točnim, i to na najgori mogući način, piše Mirror.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hardy je iz zatvora izašao u studenom 1974. Trebalo je samo nekoliko tjedana da počini prvo ubojstvo.

Naime, još u zatvoru govorio je kako žudi za osvetom i kako planira ubiti dvoje ljudi, među kojima je i njegova bivša djevojka Beverley Driver (14).  Kad su ga zatvorili, ona je našla dečka svojih godina. Pisala mu je i rekla da žali što je iza rešetki, ali da su je roditelji natjerali da raskine s njim.

Nakon izlaska na slobodu, otišao je pred njenu kuću i bacio sjekiru kroz prozor. Beverley nije pronašao, ali je spazio Lesley Stewart (15) koja se išla naći s dečkom. Izbo ju je na smrt na staru godinu 1974. i zakopao u jamu. Nekoliko tjedana se vraćao na njen grob te komade njena tijela vadio i zakopavao na različita mjesta. Djevojčinu glavu bacio je u jezero.

Policija je Lesley proglasila nestalom osobom. Tek 21 mjesec kasnije, Hardy je priznao što je učinio.

Sljedeća žrtva bila je Wanda Skala (18) koju je ubio u srpnju 1975. Hardy je djevojku zatukao ciglom, a potom zadavio najlonkama samo 300-injak metara od njenog doma. Strgnuo je odjeću s nje, te joj odgrizao jednu bradavicu prije nego je tijelo zakopao. Njenu krvlju uprljanu odjeću i torbicu zadržao je kao trofeje.

Nakon toga ubio je Sharon Mossoph (17) koja se vraćala s uredske zabave i vidjela kako  Hardy pokušava usred noći provaliti u trgovački centar. Zadavio ju je, skinuo odjeću s nje i bacio u kanal. I njoj je odgrizao bradavicu, ali pritom je pomno pazio da ne ostavi tragove svojih zubi. Sharonino tijelo u kanalu idućeg jutra pronašao je radnik u mljekari.

Policija je uhitila Hardyja no ubrzo su ga pustili jer mu je ljubavnica Shelagh Farrow dala lažni alibi. Policija mu je opet ušla u trag nakon što je napao Christan Campbell (21), koja je na sreću uspjela pobjeći.

Policiji je napisao priznanje na 40 stranica. Među ostalim, naveo je i da je ubio Lesley Stewart te je policiju odveo do mjesta gdje su bile njene kosti. Iako je priznao ubojstva, tvrdio je da je to učinio dok je bio mentalno rastrojen. Sud je tu tvrdnju odbio.

Psihijatar je Hardyja opisao kao beznadno zlog i opasnog čovjeka, koji bi mogao ponovno ubiti. Osuđen je na tri doživotne kazne. Hardy se srušio u svojoj ćeliji 23. rujna 2012. Dva dana kasnije umro je u bolnici od posljedica infarkta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a