Obavijesti

News

Komentari 14

Odgrizao je djevojci pola lica: 'Bolestan je, nije pio lijekove'

Odgrizao je djevojci pola lica: 'Bolestan je, nije pio lijekove'
3

Kanibal Mathew Williams (34) ubio je Cerys Marie Yemm (22) samo dva tjedna nakon što je pušten iz zatvora u kojem je bio pet godina zbog napada na djevojku

VIDEO

Krvoločni ubojica Matthew Williams (34) ubio je Cerys Marie Yemm (22) samo dva tjedna nakon što je pušten iz zatvora u kojem je ležao pet godina zbog napada na svoju djevojku, javlja Daily Mail.

Netom prije nego je počinio ubojstvo, Williams je uzeo koktel tableta , a prijateljima je rekao kako čuje glasove i ima halucinacije. Nesretnoj djevojci odgrizao je dijelove lica i pojeo očnu jabučicu. Umrla je na mjestu događaja, u hostelu u Caerphillyju. Policija je kanibala Williamsa onesposobila šokerom i uhitila.

Williamsova majka rekla je za BBC da je njezin sin bolovao od šizofrenije te da je trebao biti hospitaliziran. U zatvoru je uzimao lijekove no prestao ih je piti nakon puštanja na slobodu.

- Vidio je stvari koje ne postoje, čuo glasove, halucinirao i vjerovao kako ga netko želi otrovati hranom. Bio je agresivan prema ljudima i vjerovao da mu predstavljaju prijetnju - kazala je ubojičina majka.

- Trebao je ostati u bolnici. Svaki put kad bi izašao iz zatvora prolazili bi kroz isto.  Smjestili bi ga u hostel u kojem ga nitko ne nadgleda i gdje nema psihijatrijsku pomoć - rekla je majka te dodala da je sina vidjela dan prije ubojstva.

Zatvorenik koji je s Williamsom dijelio ćeliju rekao je da se ubojica nazivao vukom jer, kako mu se povjerio, jede ljude. Kako piše Sun, Williams je bio ovisan o heroinu i supstitutima , a ostalim zatvorenicima se hvalio da je već pojeo nekoga.

Vjeruje se da je Williams upoznao žrtvu preko zajedničkih prijatelja. Policija je utvrdila kako se radi o ubojstvu i ne traži druge osumnjičene.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.