Obavijesti

Promo sadržaj

Odlazak u kino imperativ je nezaboravnog druženja

Odlazak u kino imperativ je nezaboravnog druženja
7

Svi volimo film. Bez obzira jesmo li ljubitelji Ratova zvijezda, uživamo li u romantičnim komedijama ili jednostavno ne možemo prestati gledati reprize kultnog Terminatoru, ono što nas povezuje s filmom je druženje, smijeh i dobra zabava

Film nije samo sedma umjetnost, već sve što dolazi s njime – miris svježih kokica, udobne fotelje, kristalno jasna slika na velikom ekranu te besprijekorni zvučni efekti. 

Da kino ostaje glavna destinacija nezaboravnih trenutaka potvrđuju i protagonisti image kampanje najvećeg istočnoeuropskog lanca multipleks kino dvorana, Cineplexxa. Jedan od najpoznatijih regionalnih YouTubera, Matija Lazarević (@LayZ), splitska influencerica Vedrana Ilić (@mucepheli_by_vedrana), zagrebačka YouTuberica, Ana Zibar (@zenskisvijet), te obitelj Makjanić (muž Toma, djeca Mladen i Maria) s Hvara gdje četiri zida kuće drži mama Anastazija (@stazisweets), na jedan dan zamijenili su svoje svakodnevne aktivnosti splitskim Cineplexx multipleksom i moramo priznati kako su se osjećali kao doma. Da je kino zabava za cijelu obitelj, da se u kinu rađaju neke nove ljubavi dok grickate prefine kokice udobno smješteni u kino sjedala u kojima se osjećate kao doma, pokazuju nam akteri koji jednostavno, nakon cijelog dana, jednoglasno izjavljuju kako vole Cineplexx koji im pruža kvalitetno izdvojeno vrijeme. 

Kino je odrediše dobre zabave za sve koji vole provoditi slobodno vrijeme uz društvu najdražih osoba, a svjetski trend odlaska u kino ne prestaje. Dvorane se opremaju najnovijom tehnologijom koje pružaju potpuni užitak gledanja, poput MX4D dvorane u Cineplexx multipleksu City Centera one Split, a u raznolikoj ponudi svatko može pronaći nešto po svom ukusu. Bez obzira o kojoj vrsti filma je riječ, Cineplexx svojim posjetiteljima pruža jedinstveni doživljaj gledanja filma kojem se neprestano vraćaju u City Center one East Zagreb i Split. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince