Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Odluke Predsjedništva i vijeća HDZ-a moraju svi poštivati'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na pitanje kako komentira stalna iskakanja unutar HDZ-a kazao je kako Stevo Culej, kao i svi ostali članovi HDZ-a jasno znaju da HDZ nije nova i mlada stranka te da se u 30-godišnjoj povijesti uvijek znao red

Odluke Predsjedništva i nacionalnog vijeća su vrlo jasne. Mi smo prihvatili taj prijedlog zakona o blagdanima, rekao je u petak za RTL Ante Sanader, politički tajnik HDZ-a.

Na pitanje kako komentira stalna iskakanja unutar HDZ-a kazao je kako Stevo Culej, kao i svi ostali članovi HDZ-a jasno znaju da HDZ nije nova i mlada stranka te da se u 30-godišnjoj povijesti uvijek znao red.

"Odluke Predsjedništva i Vijeća moraju poštivati svi članovi", kazao je Sanader te dodao kako se iskakanje uvijek može dogoditi. Potom je ustvrdio kako će s HDZ-om sve biti u redu.

morh_nabava UOČI MANEVRA ODBORA 'Jandroković je na klubu HDZ-a 15 minuta prao Đakića i Culeja'

O Culeju kaže kako je riječ o "starom i iskusnom članu HDZ-a koji zna kako HDZ funkcionira" te da u njega ne sumnja kada na red dođe dizanje ruku za potvrdu zakona u Saboru.

Na pitanje o pokušajima detuđmanizacije, Sanader kaže kako je HDZ stranka koja je uvijek profitirala na politici njezinog začetnika Franje Tuđmana.

"HDZ-u je temelj Tuđmanova politika i nikakva detuđmanizacija ne dolazi u obzir", poručio je.

Komentari (17)
  • A mi mladi i naivni mislili da je takav način rada završio 1990. godine kada smo rasturili Jugoslaviju?

    8. 11. 2019,   23:57
  • Prepustite više mjesta mladim, obrazovanim ljudima,vama je vrime za mirovinu,nakesali ste se a imate i privilegirane mirovine.

    8. 11. 2019,   22:38
  • MORAJU? Zar nemaju u nazivu riječ "demokracija"?

    8. 11. 2019,   21:42