Obavijesti

News

Komentari 39

Odmah ih zagrlila: 'Odahnula sam kad sam čula plač trojki'

Odmah ih zagrlila: 'Odahnula sam kad sam čula plač trojki'
3

Ana Marija Kumburović (35) u utorak je u riječkoj bolnici carskim rezom na svijet donijela trojke. To su prve trojke na riječkom ginekološkom odjelu od 2012. godine

VIDEO

Pri prvom posjetu liječniku rečeno mi je da nosim blizance i suprug i ja bili smo presretni. No sreća se utrostručila kada nam je u 8. tjednu trudnoće liječnik rekao da će biti trojke - s osmjehom na licu kaže Ana Marija Kumburović (35), koja je u utorak u riječkoj bolnici carskim rezom na svijet donijela trojke.

Slavlje je bilo tim veće jer su na riječkom ginekološkom odjelu od 2012. prvi put ponovo rođene trojke.

Najstariji Marko, težak 2.220grama i dugačak 45 centimetara, rođen je u 8.53. Minutu kasnije uslijedila je sestrica Petra, teška 1.980grama  i dugačka 44cm dok je najmlađa i najmanja Dora, pri porodu još jednu minuticu kasnije, težila 1.800grama s dužinom od 43cm.

Zdrave i mirne bebe rođene su u 35. tjednu trudnoće, standardnom pri rađanju trojki. U bolnici gdje je posjećuje sestra, rodbina i bake, od koje je jedna također blizanka, mama Ana Marija provesti oko tjedan dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Porod je prošao dobro i zahvaljujući epiduralnoj injekciji cijelo sam vrijeme bila pri svijesti i mogla čuti plač te odmah zagrliti svoje slatke mališane, no moram ostati nekoliko dana budući da sam rodila carskim rezom - kaže mama Kumburović, naglašavajući koliko je zadovoljna osobljem, pogotovo prof. Olegom Petrovićem, koji joj je vodio trudnoću.

Suprug je pomorac: Porod je dočekao u Kini

Jedino tko joj je jako nedostajao je suprug Goran, koji je pomorac i porod je dočekao u Kini.

- Odmah smo mu javili i bio je jako uzbuđen, ali i tužan jer nije mogao biti tu. Jedva čekam da se za mjesec dana vrati. Sretna sam što će mi do tad, a i posije pomagati obadvije bake, koje jedva čekaju da dođemo kući - kaže novopečena mama.

Trojke u Rijeci dolaze jednom na 2228 poroda

Inače, od sveukupno 24.503 djece rođene u riječkom rodilištu u zadnjih osam godina, jedanaest ih je trojki, što znači da se u prosjeku javljaju jednom na 2228 poroda. Najviše ih je rođeno 2007. kada je u riječkoj bolnici svijet ugledalo čak petero trojki.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag