Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Snimili Kurza u Dalmaciji: S djevojkom se odmara u kući...

None Foto: Davor Puklavec/Pixsell,Pixsell/Reuters

Jadranom jedri ministar obrazovanja Austrije Heinz Faßmann, odmor u Hrvatskoj provodi i ministar financija Hartwig Löger. Ministar obrane Mario Kunasek u Hrvatskoj bi trebao provesti medeni mjesec

Austrijski premijer Sebastian Kurz (31) odmara se na hrvatskoj obali. OE24 je objavio fotografije Kurza koje je dobio od čitatelja, a snimljene su u nedjelju popodne u malom mjestu u Dalmaciji.

Kurz je unajmio zajedno sa svojom partnericom Susanne Thier i nekoliko prijatelja kuću direktno uz more. Među njima je i Stefan Schnöll, Kurzov pouzdanik i šef mladih austrijske narodne stranke. 

- Kurz je izgledao opušteno, joggirao je kroz mjesto - rekao je čitatelj koji ga je snimio.

Hrvatska je izgleda ove godine omiljeno odredište austrijskih političara. Večernji list piše da Jadranom jedri ministar obrazovanja Heinz Faßmann te da odmor u Hrvatskoj provodi i ministar financija Hartwig Löger.

Ministar obrane Mario Kunasek u Hrvatskoj bi trebao provesti medeni mjesec sa suprugom Sabinom. Što se tiče političara iz Slovenije u Hrvatskoj će se vjerojatno već tradicionalno odmarati Borut Pahor. Roditelji njegove partnerice Tanje Pečar imaju vikendicu u Sv. Ivanu kod Umaga.

Od Slovaka u Hrvatskoj bi se trebali odmarati ministrica unutarnjih poslova Denisa Sakova i ministar okoliša Laszlo Solymos. Od Čeha u Hrvatskoj bi se trebao ove godine odmarati Petr Fiala, bivši ministar obrazovanja. 

Komentari (100)
  • Domoljub , gospodin i čovjek koji voli svoju naciju i zemlju, koji se ne prodaje se za šaku Judinih škuda. Sve više sliči Orbanu. Ugodan odmor vam želim u mini državici koja ima jedino vlasništvo nad svojim imenom.

    7. 8. 2018,   12:19
  • Bit će prije da je kuću unajmio, a ne iznajmio, zar ne?

    7. 8. 2018,   12:16
  • Bavim se nekretninama. Kada netko “iznajmi” kucu, znaci da je kao vlasnik kuce istu dao u najam. Krivo pisete, i to u naslovu.

    7. 8. 2018,   12:34