Obavijesti

News

Komentari 29

Odrubili joj glavu jer muž nije na vrijeme isplatio otkupninu

Odrubili joj glavu jer muž nije na vrijeme isplatio otkupninu
1

Prema izještajima, broj otmica i zločina sa smrtnim ishodom u gradu Coatzacoalcos u stalnom je porastu. U 2018. godini zabilježeno je 49 otmica i ukupno 160 ubojstava

VIDEO

Ovo mi se dogodilo zato što je moj suprug kreten i nije htio platiti otkupninu, pisalo je na papiriću uz tijelo obezglavljeno tijelo žene.

Otmičari su ženi odrubili glavu, stavili je u crnu vreću za smeće i bacili je u grmlje u gradu Coatzacoalcos na istočnoj obali Meksičkog zaljeva, piše DailyMail

Prema informacijama lokalnih medija, otmičari su od njezinog supruga tražili četiri milijuna meksičkih pesosa, odnosno nešto više od milijuna i tristo tisuća kuna otkupnine.

Policija je identificirala tijelo i objavila da posmrtni ostaci pripadaju Susan Carreri, koja je oteta prije tjedan dana ispred kuće prijatelja, kamo je otišla pokupiti djecu s igranja. Na snimci nadzornih kamera vidi se maskirani otmičar koji je zgrabio Susan i ugurao je u svoj automobil. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nekoliko sati kasnije nakon pronalaska posmrtnih ostataka, njezin suprug Luis Manríquez je na Facebooku potvrdio da je Susan ubijena.

- Hvala vam svima na molitvama i dobrim željama da se moja supruga Susan Carrera sigurno vrati kući. Nažalost, preminula je - napisao je suprug.

Obitelj Carrera vlasnici su tvornice aluminija Pexaluminio čiji je ured u Coatzacoalcosu.

Policija zasad još nije uhitila osumnjičene za počinjenje jezivog zločina,nije poznato ni zašto su otmičari odlučili ubiti ženu i kako su komunicirali s njezinim suprugom. Prema izvještajima, broj otmica u gradu Coatzacoalcos u stalnom je porastu. U 2018. godini zabilježeno je 49 otmica i ukupno 160 ubojstava. 

Građani su najavili prosvjede i optužuju gradonačelnika Víctora Manuela Carranzu da ne radi dovoljno na sprečavanju nasilnih zločina. Naime, tijelo Susan Carrere pronađeno je samo nekoliko dana nakon što je otkriven leš 30-godišnje žene, pronađen u mjestu Tlacotalpan, sto km udaljenom od grada Veracruz, piše Mexico News Daily.

Janet Rodríguez Márquez oteta je krajem siječnja, a za njezino puštanje otmičari su također tražili veliku otkupninu. Obitelj je platila 500.000 meksičkih pesosa, odnosno oko 200.000 kuna, ali žena nije puštena, nego ubijena, a njezino tijelo bačeno je na izoliranu lokaciju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!