Obavijesti

News

Komentari 6

Odsad u Zabi možete otvoriti bankovni račun putem 'selfieja'

Odsad u Zabi možete otvoriti bankovni račun putem 'selfieja'

Jednostavno i sigurno otvaranje računa putem mobitela predstavila je Dijana Hrastović, članica Uprave Zagrebačke banke, istaknuvši kako je riječ o tehnološkoj inovaciji koja stvara novu dimenziju

VIDEO

Zagrebačka banka predstavila je u utorak potpuno nov način otvaranja računa i to bez prisustva bankara. Račun se ugovara preko mobitela, a sve što je korisnicima potrebno je pametni telefon te valjana osobna iskaznica. Ova mogućnost idealna je za sve one koji hitno trebaju račun u banci, a nemaju vremena otići do poslovnice. Na taj je način prvi put na tržištu moguće otvoriti tekući ili žiro račun u bilo koje doba dana i bilo gdje.

Ugovaranje računa u Zagrebačkoj banci tako postaje jednostavnije nego ikad. Njegovim otvaranjem automatski se aktivira i mobilno bankarstvo (m-zaba), čime korisnik lakše može pratiti stanje i promete svojih računa te obavljati plaćanja. Proces počinje preuzimanjem m-zaba aplikacije iz trgovina App Store ili Google Play, ovisno o operativnom sustavu mobilnog uređaja.

Zagrebačka banka

Nakon toga je unutar aplikacije potrebno skenirati osobnu iskaznicu, napraviti popularni selfie te odabrati vrstu računa - kunski tekući ili kunski žiroračun. Proces je završen u tek nekoliko koraka, a sama procedura jamči potpunu sigurnost te zadovoljavanje svih zakonodavnih kriterija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jednostavno i sigurno otvaranje računa putem mobitela predstavila je Dijana Hrastović, članica Uprave Zagrebačke banke, istaknuvši kako je riječ o tehnološkoj inovaciji koja stvara novu dimenziju u odnosu klijenta s bankom.

- Za otvaranje računa postoje neizbježne zakonske procedure koje ponekad traju, a zbog užurbanog načina života sve više ljudi nema vremena čekati u redu. Zaba svojim klijentima uvijek nudi tehnološki najinovativnije usluge, stoga smo se odlučili uvesti mogućnost jednostavnog otvaranja računa preko mobitela. Riječ je o sasvim novom iskustvu poslovanja s bankom, a vjerujem da će našim mlađim klijentima otvaranje računa uz potvrdu selfiejem biti i zabavno, istaknula je Hrastović.

- Zagrebačka banka, dodala je Hrastović, ima najveći broj korisnika internetskog i mobilnog bankarstva u Hrvatskoj. Otvaranjem računa putem mobitela novi klijenti postat će dijelom Zaba obitelji koju čini više od 300.000 m-zaba korisnika te pola milijuna e-zaba korisnika. S obzirom na tako veliki broj klijenata, kontinuirano radimo na tome da naše usluge prate tehnološke trendove i zato je digitalizacija poslovanja jedna od naših primarnih zadaća, zaključila je Hrastović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović