Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Odstranite zubni kamenac bezbolno u vlastitom domu

None Foto: Zeodent 4

Uputite ujutro svoj prvi osmijeh upravo sebi. Neka Vam ogledalo postane Vaš saveznik. Iskusite jedan sasvim novi osjećaj koji će Vam uljepšati svakodnevnicu

Naslage na zubima (plak) su hranilište za bakterije. Plak je „živo biće“ sačinjeno od milijardi bakterija - ljepljiva membrana koja prekriva ne samo zube nego i zubno meso. Zubni kamenac je plak „tvrd kao kamen“ i nastaje kalcifikacijom plaka već u roku 24-48 sati. Jednom kada se stvori nije više moguće odstraniti ga četkanjem samo sa običnom zubnom pastom. Obična pasta ne hrani desni i ne jaća ih.

Možda ćete pomisliti: “Ja zubni kamenac skidam sa zuba kod zubara jednom ili dva puta godišnje”. A jeste li se zapitali što se događa sa zubima i cijelom usnom šupljinom u međuvremenu?

Ovaj proces se može vrlo jednostavno sažeti:

Od plaka do kamenca, od kamenca do upale desni i karijesa, od upale desni do parodontoze, od parodonta u osmijeh bez zuba!

Zaustavite problem u temelju – uz Zeodent® potpuno odstranite zubni plak i zubni kamenac u udobnosti doma, bezbolno, četkanjem! Novi kamenac se više neće stvarati. 

Zubi bez plaka se prepoznaju po svom visokom sjaju! Operete li zube Zeodentom®, bit ćete zapanjeni koliko će biti sjajni već nakon prvog pranja, a plak se uopće neće stvarati 24 sata! Njegova upotreba ne isključuje upotrebu i zubne paste, no dosta je u količini ne većoj od zrna graška. Na početku, dok se odstranjuje stari zubni kamenac, rezultati su bolji i brži bez upotrebe zubne paste.

  • zubni prašak za svakodnevno četkanje zubi, desni i jezika je 100% prirodno mineralno sredstvo bez Fluora, za cijelokupnu higijenu usne šupljine i odstranjivanje plaka.  To je sofisticirani proizvod 21-og stoljeća dobiven složenim fizikalnim postupkom prerade specijalnog klinoptilolitnog zeolita iz rijetke žile Tokajske planine, bez kemijskih primjesa i dodataka.
  • eliminira plak elektrostatskim principom ionske razmjene i održavanjem optimalnog pH na zubima (blago bazični pH, oko 7.4), bez imalo abrazije! 
  • plak eliminira u potpunosti, zajedno s nepoželjnim bakterijama, bez da dira korisnu mikrofloru, a zubni kamenac se uslijed redovitog četkanja potpuno raspada i sprječava se stvaranje novog kamenca. Ovo selektivno djelovanje omogućava biokoherentnost Zeodenta (riječ biokoherentnost znači da je tijelu svojstven, poput vode, a znamo da je naše tijelo sastavljeno od 70% vode). Negativno nabijeni klinoptilolitni “kavez“ u svoju strukturu “hvata” štetne bakterije i toksine te ih ispiranjem s vodom, nakon četkanja ili utapkavanja u desni, eliminiramo iz usne šupljine.
  • učvršćuje desni i kod utrljavanje u desni prije spavanje ujedno i vraća desni na mjesto za 10 noći za čak 1mm

Vulkanski mineral od kojeg je Zeodent® proizveden  je odabran tako da ima adekvatni sastav podminerala koji osiguravaju pogodnu mekoću mjereno u Mohsovoj skali upravo za dentalnu i oralnu namjenu za CJELOKUPNU HIGIJENU USNE ŠUPLJINE, a ne samo zubiju, te stoga ne djeluje abrazivno! Zube i desni nije potrebno ribati već samo čistiti srednje mekanom zubnom četkicom. Ima odobrenje HZZJ za svakodnevnu  dentalnu i oralnu namjenu, dakle za cijelu usnu šupljinu. Koristi se i kod svih problem s desnima. Zeodent® je alkalni preparat, potpuno prirodni, bez dodatka Fluora, bez okusa i mirisa i može se slinom i progutati zato je pogodan i za noćno korištenje, ne samo za redovito pranje zubi i desni.

Iz higijenskih razloga svaki član obitelji bi trebao, zbog načina upotrebe (uranjanje vlažne četkice u zubni prašak), imati svoju kutijicu.

Foto: Zeodent

Zeodent® – preporuka stomatologa 

Napomena: Sve reference navedene na web stranici kao i u ovom članku su istinite, provjerljive i dobivene od konkretnih ljudi u Hrvatskoj i inozemstvu nakon kraće i duže upotrebe Zeodenta®.

Mišljenje neovisnog stručnjaka, koji preporučuje Zeodent®, možete pročitati u nastavku:

“Kada su me moji pacijenti upozorili da su se uz pomoć zeolitnog zubnog praha Zeodenta® uspjeli riješiti zubnog kamenca i problema sa desnima, odlučila sam provjeriti učinkovitost ovog preparata.” 

“Pozvala sam svoje pacijente koji su koristili Zeodent® 2-3 puta dnevno kroz  period više od nekoliko tjedana na kontrolu i bila sam ugodno iznenađena stanjem u njihovim ustima koje je bilo bolje, bez znakova upale i bez zubnih naslaga. . 

Zeodent® zubni prah se pokazao kao izvanredno dobar. Stvaranje kamenca je smanjeno ili gotovo nestaje. Erozije cakline zbog kiselosti sline ili plaka se smanjuju. Smanjenjem djelovanja bakterijskih toksina iz plaka upala se vidljivo smanjuje, a zadah iz usta gotovo da nestaje.”, kaže mr.sc. dr. Senka Sabolović, specijalista dent. oralne medicine i parodontologije iz Zagreba.

Zeodentom® je do sada u Hrvatskoj zadovoljno oko 25.000 korisnika koji su uspješno riješili svoje probleme. Služi ne samo za redovito četkanje zubi i odstranjivanje zubnog kamenca, nego i za utrljavanje u desni, navečer prije spavanja i podiže desni koje se povlaća i ojača ih.

Ivana iz Splita: 
„Stvarno sam oduševljena. Zub ima svoju vlastitu boju, Zeodent odstranjuje žutilo od kave. Zeodent je jedan od rijetkih proizvoda gdje sve činjenice koje su navedene stvarno stoje. “


Kako naručiti Zeodent®?

Zeodent® naručite OVDJE ili nas nazovite na broj telefona 01/36 44 884 (svaki radni dan od 09h do 16 h) ili 098/288-528 (svaki dan od 09h do 20 h). Na svaki propušteni poziv ćemo odgovoriti u najskorijem roku. U svakom slučaju isti dan. 

Kako se bliži Božićno razdoblje darivanje, kako ukrasna kutija nije zaljepljena, možete sebi izvaditi jedan Zeodent a ostalo darovati pod bor svojim najmilijima.

Možete naručiti također putem narudžbenice koje se nalazi na dnu web stranice:

www.PotpunoNovOsjecaj.Net

ili tako da napišete svoju adresu, ime, prezime, broj mobitela za dostavu i što naručujte na službenu mail adresu tvrtke PETRAM-promet d.o.o. iz Zagreba: petram@zg.t-com.hr

Zeodent se prodaje i u ljekarnama (pojedinačni komad) i ne radi se o „internetskoj podvali“. U akcijskom paketu je poštarina GRATIS i paket dobivate na kućnu adresu kroz kurirsku službu na kućni prag, kupovina je sigurna i ne morate nikuda odlaziti. 

U slučaju da Vam je draža kupovina u ljekarni ili biljnoj ljekarni ili dućanu zdrave hrane, nazovite na 01/36 44 884 ili 098288528 i saznat ćete Vama najbližu adresu za nabavu.

Detalji vezani za isporuku:

Proizvod šaljemo na Vašu adresu u roku od 2 do 3 radna dana za područje cijele Hrvatske, a plaćanje je apsolutno sigurno jer se plaća prilikom preuzimanja od brze kurirske službe. Zeodent® šaljemo i za područje cijele Europske Unije te izvan njega također. Za područje grada Zagreba, sve narudžbe pristigle do 12 h, dobivate naredni dan ili možda čak i isti dan, ovisno o gužvi.  Dostavljač će Vas nazvati prije svog dolaska i dogovoriti s Vama vrijeme dostave. Plaćate gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke (pouzećem). Narudžbe iz inozemstva se plaćaju prije slanja putem paypala ili bankovnom doznakom. 

Zeodent ® je proizvod s garancijom No asking - No explanation, što znači da ako Vam ne pomogne ili iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni za vrijeme 90 dana korištenja, vratite proizvod bez objašnjavanja i dobit ćete povrat novaca na Vaš tekući račun.

Cijena jednog pakiranja Zeodenta (95 g ili 140 ml) je 195 kn + 26 kn troškovi dostave, a ono je dostatno za 5-6 mjeseci svakodnevne upotrebe, osim ako imate većih problema s desnima, onda računajte na to da će zbog utapkavanja u desni trajati kraće i zato smo za Vas i Vaše najmilije pripremili Akcijski paket koji sadrži tri kutije Zeodenta® (2 platite, i još još jednu kutiju dobivate besplatno ) i također besplatni, vrlo vrijedni POKLON Zeolitni puder Zeonaturit skin 100 g za univerzalnu dermalnu namjenu i prije svega za spravljanje učinkovite kreme protiv bora, ne samo na licu, vec i na cijelom dekolteu i drugim dijelovima tijela.

Cijena ovog Akcijskog paketa 2+1 gratis je samo 390 kn. I sami morate priznati da je puno više isplativo nabaviti ovaj akcijski paket, nego uzeti pojedinačni komad Zeodenta®. (Cijena pojedinačnog komada je 195 kn +26 kn poštarine dok je u akcijskom paketu poštarina gratis).

Uz to, ovaj akcijski paket je zapakiran u prekrasnu prigodnu kutiju s besplatnom dostavom, a možete ga i pokloniti. Kako kutija nije zalijepljena, jedan ili dva Zeodenta si možete izvaditi za sebe i ostalo pokloniti svojoj drugoj polovici, obitelji, prijateljima. 

Foto: Zeodent

Foto: Zeodent

» ZA VIŠE INFORMACIJA,  I NARUDŽBU AKCIJSKOG PAKETA  KLIKNITE OVDJE.

Kontakt podaci:

PETRAM-promet d.o.o. , Stubička 87, Zagreb, Hrvatska

Telefon:

 01 36 44 884 (svaki radni dan od 09h do 16 h) ili 098 288 528, 095 855 33 91  (od 09h svaki dan do 20 h), iz inozemstva na +38598288528

Na svaki propušteni poziv na mobilnom telefonu ćemo odgovoriti u najskorijem roku. U svakom slučaju isti dan. 

Službene stranice tvrtke: www.valueadded-bestresults.com

Za sve upite pišite nam na petram@zg.t-com.hr

www.PotpunoNovOsjecaj.net
 

Tema: Promo sadržaj