Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Oglasila se lijepa Tatjana: Njeni odvjetnici tvrde da je ona meta

None Foto: REUTERS

Podsjetimo, Austriju trese snimka iz vile na Ibizi na kojoj vodeći političari desničarske Slobodarske stranke Austrije (FPÖ) pokušavaju dogovoriti sumnjive poslove s navodnom ruskom bogatašicom

Ja nisam odgovorna za pad austrijske Vlade, niti sam na bilo koji način utjecala na događanja koja su dovela do političkih posljedica i ostavke vicekancelara Savezne Republike Austrije, navela je Tajana Gudenus u pisanoj izjavi, piše Dnevni Avaz.

Hahnenkamm Race 2018 in Kitzbuehel ODSELILA S DJETETOM Nakon skandala, vicekancelara je ostavila mlađahna supruga?

Pismom se oglasilo i odvjetničko društvo Stojković, koje zastupa Tajanu Gudenus, i koje je navelo da 'označavanjem naše klijentice kao nekoga tko svojom 'fatalnom privlačnošću' utječe na politička događanja odnosno označavanjem kao nekoga tko predstavlјa toliko moćnu figuru koja je u mogućnosti svojim ponašanjem dovesti do 'pada Vlade' jedne od vodećih država Europske unije, ona postaje meta i ugrožava se njena sigurnost'. 


Podsjetimo, Austriju trese snimka iz vile na Ibizi na kojoj vodeći političari desničarske Slobodarske stranke Austrije (FPÖ) pokušavaju dogovoriti sumnjive poslove s navodnom ruskom bogatašicom za koju se ispostavilo da je bila mamac, a osim predsjednika stranke Heinz-Christian Strachea i njegove desne ruke Johanna Gudenusa, vidi se i Gudenusova supruga Tajana Gudenus.

Na snimci Tajana Gudenus ništa ne govori, ali ne znači da nema zanimljivu priču.

SKANDAL TRESE AUSTRIJU 'Imam saznanja da je Kurz orgijao u narkomanskoj sobi'

Tajana Gudenus, rođena Tajčić, kako navodi Deutsche Welle, je Srpkinja, ali njena obitelj je porijeklom iz Hrvatske. U medijima se navodi da su izbjegli u Banja Luku nakon početka rata 1992. godine.

Kako piše tjednik Zeit, njena majka je 'javna bilježnica s odličnim vezama u glavnom gradu bosanskih Srba', piše Express.

Komentari (21)
  • OMG..🙄vo je jedna od onih priča, kada si statist umisli da je glumac..

    22. 5. 2019,   10:12
  • niti utjecajna a bogme ni neka ljepota. a da ima imalo soli u glavi spasila bi i muza i ovog ludaka strachea od blamaze. a jst' vam ga "muti" smjestila ono bas muski...

    22. 5. 2019,   16:08
  • Auuu, Hrvati i Srbi sada krivi za pad austrijske Vlade. Očito da Hrvati i Srbi imaju puno upliva i utjecaja na austrijsku politiku.. :))

    22. 5. 2019,   11:29