Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ognjen Šimić kupuje auto i otvara privatnu ordinaciju?

None Foto: Zvonimir Ćorić/VL

Odbjegli kirurg Ognjen Šimić navodno je prošli tjedan razgledavao automobile na sarajevskom sajmu. Zanimao ga je jedan od oko 50.000 eura

Riječki kirurg Ognjen Šimić, koji je u Hrvatskoj nepravomoćno osuđen na devet godina zatvora zbog primanja mita, prošli je tjedan navodno na sarajevskom sajmu tražio novi automobil. Bezbrižno je birao, a za oko mu je zapeo jedan od 50.000 eura. Prema pisanju nekih medija, dr. Šimić u BiH, gdje se skriva od hrvatskog pravosuđa, planira otvoriti privatnu ordinaciju. Da se Šimić u BiH osjeća potpuno sigurno, svjedoče senjski planinari kojima je rado pozirao. Kako piše Novi list, senjski planinari poznato su lice sreli u najprometnijem dijelu Sarajeva. Nisu bili sigurni pa su mu se osobno obratili. Čim je čuo da su iz Senja, Šimić se, kažu, strašno razveselio.
- Na tvrđavi Nehaj imam svoj grb, a dobro znam nekoliko Senjana, među njima i vašega sugrađanina, nekadašnjeg ravnatelja KBC-a Rijeka, dr. Žarka Tomjanovića - rekao je Šimić i dodao da ga pozdrave. Zamolili su ga za fotografiranje, što je rado prihvatio.

Komentari (4)
  • svaki komentar je suvišan...

    12. 9. 2008,   09:31
  • Svaka čast, nema se tu puno sto komentirati, Čovjek je sposoban, našao je način na koji da zajebe naše pravosuđe a mi kada smo tako aljkavi i površni treba nas !!!

    12. 9. 2008,   09:33
  • je..... ti glupu državu ajde već kad su ga pustili, što mu nisu račune zamrznuli i lovu podjelili sirotinji

    12. 9. 2008,   11:52