Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Okrivit će ju za smrt dječaka? 'Mi ne damo našu dr. Kaleb!'

None Foto: Ivo Čagalj/Pixsell, Facebook

Građanska inicijativa Sinovi i kćeri Metkovića poziva građane na prosvjed potpore liječnici Kseniji Kaleb, koja je jedina prepoznala stanje malog Gabrijela i pokušala mu pomoći tako što ga je odvela na Hitnu

Nakon što je u javnost isplivala informacija da Hrvatska liječnička komora za smrt malog Gabrijela Bebića najviše krivi liječnicu Kseniju Kaleb, cijeli Metković se digao na noge. Kako piše LIKEMetković, Građanska inicijativa Sinovi i kćeri Metkovića poziva građane na prosvjed potpore liječnici Kseniji Kaleb.

Stanovnici Metkovića zgroženi su informacijom da će jedina koja je pomogla malom Gabrijelu tako što ga je odmah odnijela na Hitnu kako bi mu što brže bila pružena pomoć, a Komora navodno zamjera dr. Kaleb što nije ostala na Hitnoj s dječakom te mu odmah u ordinaciji nije dala kisik i infuziju. 

SMRT DJEČAKA U METKOVIĆU Pomogla je Gabrijelu, a sada će liječnica biti jedina kažnjena?

Poziv na prosvjed prenosimo u cijelosti: 

Poštovani građani grada Metkovića i doline Neretve!

Građanska inicijativa Sinovi i kćeri Metkovića u ponedjeljak, 14. siječnja 2019. organizirat će javni prosvjed potpore dr.Kseniji Kaleb. Molimo vas da obavijestite svoje majke, očeve, djedove i bake o održavanju javnog prosvjeda potpore dr. Kseniji Kaleb.

Također želimo uputiti javnu kritiku na neprofesionalni rad institucija kao što je Hrvatska liječnička komora. Od svojih prijašnjih uvjeta ne odstupamo i tražimo odgovore odgovornih.

Hvala na razumijevanju i pokažimo kako se zajedno dostojanstveno dolazi do rješenja!

Prosvjed počinje u ponedjeljak 14. siječnja 2019. ispred pizzerije Maestro s početkom 15,30-16,30h.

Tema: Hrvatska

Komentari (99)
  • Što više vijesti iz HR čitam, to mi je draže što sam otišao. Shvatite već jednom da su ljudi davno prestali odlaziti zbog novca. Bježe od ove sramote i užasa.

    10. 1. 2019,   22:21
  • I sad će se opet netko javiti sa komentarom da Kujundžić nije kriv! Pa eto.......Jedina doktorica koja je reagirala i vjerovatno iz iskustva sa sustavom je malenog odvela na hitnu jer je jedino tako mogla ubrzati lječenje i bolničko zbrinjavanje. Sramota od zdravstva i od države!

    10. 1. 2019,   22:34
  • zrtveno janje..

    10. 1. 2019,   22:20