Obavijesti

News

Komentari 31

Oluje diljem zemlje: U Gradiški je palo stablo na auto u vožnji

Oluje diljem zemlje: U Gradiški je palo stablo na auto u vožnji
15

Obilne kiše i grmljavinsko nevrijeme pogodili su većinu Hrvatske u srijedu poslijepodne. To je samo uvod u još češću kišu koje će u mnogim krajevima biti u nastavku srijede i tijekom četvrtka...

VIDEO

Nevrijeme je bilo jako i iznenadno, jako je sijevalo. U ulici kralja Petra Svačića drvo je palo na auto. Nastala je veća materijalna šteta, ali nitko nije ozlijeđen - rekli su nam iz Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška.



Obilne kiše i grmljavinsko nevrijeme pogodili su većinu Hrvatske u srijedu poslijepodne. Jako nevrijeme kasno poslijepodne stiglo je i do unutrašnjosti s jakim grmljavinskim pljuskom koji je iza 17 sati zahvatio Zagreb. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:11

Kako je to danas izgledalo u Istri, pogledajte u dvije snimke koje je objavio IstraMet:

Prognoza za ostatak tjedna

Lokalno obilnija kiša u prvom dijelu srijede samo je uvod u još češću kišu koje će u mnogim krajevima biti u nastavku srijede i tijekom četvrtka. Mjestimice će biti još i izraženijih pljuskova s grmljavinom, a vrlo vjerojatno i olujnog nevremena, osobito na Jadranu i područjima uz njega, piše HRT.

U noći i tijekom četvrtak u Slavoniji, Baranji i Srijemu bit će umjereno i znatno oblačno, često s kišom, koja mjestimice može biti i obilnija. Puhat će umjeren do jak sjeverozapadni vjetar. Temperatura zraka osjetno niža nego u srijedu,i bit će uglavnom između 9 i 14 °C. Osjetno hladnije bit će i u središnjoj Hrvatskoj, i pritom u noći i prijepodne većinom oblačno, uz kišu, ponegdje i izraženije pljuskove. Od sredine dana postupno razvedravanje sa zapada. Puhat će umjeren i jak sjeverni vjetar.

Zagreb: Promjena vremena donijela je kišu i zahlađenje



U gorju i na sjevernom Jadranu u početku većinom oblačno s kišom, često i pljuskovima s grmljavinom. Već prijepodne postupan prestanak kiše i djelomično razvedravanje. Uz obalu će zapuhati bura, većinom jaka i olujna, podno Velebita i s orkanskim udarima. Temperatura u gorskim krajevima od 6 do 11 °C, a na Jadranu između 13 i 18 °C.

U Istri se spojili nebo i zemlja, jako nevrijeme stiglo u Zagreb
U Istri se spojili nebo i zemlja, jako nevrijeme stiglo u Zagreb



U Dalmaciji promjenljivo oblačno s pljuskovima, a ponegdje je moguće i jače grmljavinsko nevrijeme praćeno obilnom kišom. Puhat će jaka i olujna bura. More umjereno valovito i valovito. Temperatura zraka u unutrašnjosti od 12 do 17, a uz obalu između 16 i 21. Podjednaka temperatura bit će i na jugu Hrvatske, i pritom promjenljivo do pretežno oblačno s kišom, mjestimice i izraženijim pljuskovima s grmljavinom. Puhat će umjerena, mjestimice i jaka bura."

Pokretanje videa...

00:42



U petak i nedjelju u unutrašnjosti uglavnom suho i barem djelomice sunčano. U subotu prolazno naoblačenje, ponegdje uz malo kiše, a promjenljivo i razmjerno svježe zadržat će se i u nastavku mnogima produženoga vikenda.

Na Jadranu u petak i nedjelju pretežno sunčano. U subotu promjenljivo, ponegdje s kišom, uglavnom u obliku pljuskova, a nestabilno će vjerojatno biti i početkom novoga tjedna. U petak će bura oslabjeti, a u subotu će prolazno zapuhati jugo, u nedjelju na sjevernom i srednjem dijelu ponovo bura, koja će početkom tjedna ponovno pojačati, prognozirao je za HRT mr. sc. Dragoslav Dragojlović iz DHMZ-a.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...