Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Opasnu kravu hvatala policija, u bijegu ozlijedila petero ljudi

None Foto: 24sata

Njemačka: Odbjeglu kravu prvi je pokušao zaustaviti vlasnik, no nije uspio. U pohodu od četiri kilometra lakše je ozlijedila dvojicu policajaca te još troje ljudi

S farme na jugu Njemačke, kod grada Waiblingena, u subotu je pobjegla pobješnjela krava koju je pokušavao uhvatiti cijeli policijski kontingent, javlja Bild. Krava je probila ogradu unutar koje je bila sa stadom te krenula prema centru grada. 

Prvo ju je pokušao zaustaviti vlasnik, no krava mu je pobjegla.  U svojem pohodu dugom četiri kilometra lakše je ozlijedila dvojicu policajaca te još troje ljudi. 

- Stajala je dva metra od mene i odjednom se zaletjela i udarila me rogovima - ispričao je jedan od ozlijeđenih policajaca (51) koji vjeruje da ga je od težih ozljeda spasila pancirka koju je nosio. 

U lovu na pomahnitalu kravu sudjelovalo je devet policijskih vozila, motocikl i helikopter. Kravu je uspio zaustaviti tek veterinar hicem iz pištolja za uspavljivanje.  

Komentari (17)
  • Ta krava će garant završiti u Hrvatskoj kao domaće meso K-plus :))))

    20. 4. 2015,   10:26
  • Nemojte me zezati! Pa to je naša krava. Sjećam se slike. Zbog nje je onaj jadnik koji se boji krave zbrisal iz zatvora. :))) Prevrtljivka jedna, emigrirala! A kak samo nevino gleda...

    20. 4. 2015,   12:51
  • Vesna,Vesna...

    20. 4. 2015,   11:13