Obavijesti

News

Komentari 36

Opet dolazi hladna fronta: Od ponedjeljka je moguć i snijeg...

Opet dolazi hladna fronta: Od ponedjeljka je moguć i snijeg...
1

Od nedjelje će biti hladnije, oblačnije, kišovitije i vjetrovitije. Ponegdje će biti i obilne kiše. Bit će i grmljavine, mjestimice vjerojatno i olujnog nevremena, a potkraj ponedjeljka i osobito u utorak moguć je i snijeg

VIDEO

Po drugi put ovog mjeseca do naših će krajeva prodrijeti hladna fronta s Arktika. Već u nedjelju će u Europi značajno zahladiti, a početkom tjedna fronta će zahvatiti Balkanski poluotok i Mediteran. Meteorolozi sa Severe Weathera ne isključuju ni snijeg u nizinama i novi mraz. 

HRT-ov Zoran Vakula potvrdio je u svojoj najnovijoj prognozi da će od nedjelje biti hladnije, oblačnije, kišovitije i vjetrovitije. Ponegdje će biti i obilne kiše. Bit će i grmljavine, mjestimice vjerojatno i olujnog nevremena, a potkraj ponedjeljka i osobito u utorak moguć je i snijeg, uglavnom u višem gorju. 

U drugom dijelu sljedećega tjedna povećava se vjerojatnost za malo stabilnije, mirnije i manje hladno vrijeme, uz više sunčanih sati i manje kiše, a dugotrajnije suho, sunčano i relativno toplo razdoblje moguće je tek u posljednjem svibanjskome desetodnevlju.

U Zagroju pala tuča 

Tek nekoliko dana nakon što je Državni hidrometeorološki zavod poručio kako nije moguća nabava protugradnih raketa već da ćemo se braniti samo prizemnim generatorima, pala je tuča. Tuča je pala u Krapini i okolici, Sv. Križu Začretju, Tuhlju i Krapinskim Toplicama, javlja Zagorje.com.

Ovoga puta tuča nije bila prevelikih razmjera, no zasigurno je učinila štete na usjevima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.