Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Opet kaos u Beogradu: Ispred Skupštine žene pale u nesvijest

None Foto: MARKO DJURICA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Zaposlenice i prosvjednici prepucavali su se 'tko koga plaća' i 'tko zbog koga ne može pronaći posao', piše Blic. Prosvjednici su nakon toga srušili zaštitnu ogradu na Trgu republike i krenuli prema zgradi REM-a

U Beogradu su se u četvrtak ponovno okupili prosvjednici i tražeći smjenu gradskih vlasti. 

Članovi Saveza za Srbiju predvođeni šefom stranke Dveri Boškom Obradovićem blokirali su u četvrtak ulaz u Skupštinu grada Beograda, javlja Blic.rs. Tijekom blokade, u nekoliko navrata došlo je do verbalnog okršaja sa ženama zaposlenima u Skupštini, koje su napravile živi zid ispred ulaza u zgradu Starog dvora i blokirale prosvjednike. 

Ispred Skupštine nalazi se i vozilo Hitne pomoći, a u nekoliko navrata čule su se i sirene, prenosi Blic. Navodno su se dvije žene pritom onesvijestile. tada je nastao još veći metež, a prosvjednici su tada počeli provocirati, te su vikali i drugim ženama "onesvijesti se".

Protestna Å¡etnja građana protiv vlasti pod nazivom "1 od 5 miliona" PORUKA Prosvjednici u Beogradu: 'Srbija neće građanski rat'

Zaposlenice i prosvjednici međusobno su se prepucavali 'tko koga plaća' i 'tko zbog koga ne može pronaći posao. Prosvjednici su tražili da im se obrati gradonačelnik Zoran Radojičić ili njegov zamjenik Goran Vesić.

Boško Obradović i prosvjednici otišli su nakon toga na Trg Republike i skinuli zaštitnu ogradu, a nakon toga su krenuli prema zgradi Regulatornog tijela za elektronske medije. 

 

 

Komentari (22)
  • Vučić ih može odvesti samo u propast, nikako u bolje sutra, njegova politika govori sve, tako to radi samoprozvani lider balkana.

    4. 4. 2019,   12:42
  • manjak željeza

    4. 4. 2019,   12:43
  • Više ih niko ne doživljava sa strane čak ni Kosovo ,a po habitusu moraju praviti sranja pa se okreću sami sebi!

    4. 4. 2019,   16:41