Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Opet ulovili mladića (19) bez vozačke, dobio 20 dana zatvora

None Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Mladić je uhićen i u utorak u Općinski sud u Slavonskom Brodu, gdje je proveden žurni prekršajni postupak i proglašen krivim. Dobio je 20 dana i zabranu upravljanja motornim vozilom u trajanju od 3 mjeseca

Slavonskobrodski policajci zaustavili su u Sibinju teretni automobil požeških registracija kojim je upravljao mladić (19) bez položenog vozačkog ispita. Budući da je u 2019.godini već imao više pravomoćnih presuda za navedeni prekršaj mladić je uhićen i u utorak 7. siječnja priveden u Općinski sud u Slavonskom Brodu, gdje je proveden žurni prekršajni postupak i proglašen krivim. Izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 20 dana i zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od 3 mjeseca. Istoga dana popodne 19-godišnjak je prepraćen u zatvor u Požegi. 

Komentari (42)
  • Sad će mi admin opet lupit blok, al jbg...moram naglasiti nepismenost autora teksta i nije mi jasno zašto dobijem blok ako ukažem na VAŠU grešku poštovani "admine"?!?! Dakle, citat iz podnaslova: "Mladić je uhićen i u utorak u Općinski sud u Slavonskom Brodu, gdje je proveden žurni prekršajni postupak i proglašen krivim." - kraj citata. Molim vas, gospodine admine, zaposlite lektora koji zna čitati i pisati, a potom zaposlite "novinara" koji zna čitati i pisati, pa potom zaposlite urednika pa admina koji znaju čitati i pisati - jer - iz ovog citata je vidljivo da je netko - NEPISMEN I NESPOSOBAN!

    8. 1. 2020,   15:02
  • Zbog čega samo 20 dana? Novčanu drastični kaznu te nema pravo polagati 10 godina

    8. 1. 2020,   13:39
  • Ne kužim kako su za ovakva nedjela tako male kazne? A taj zatvor ako se još može prenamijeniti u rad za javno dobro, čudom se čudim u odnosu na ostale visoke kazne, negativne bodove pa čak i oduzimanje auta?

    8. 1. 2020,   13:43
Message