Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Opljačkali banku u Imotskom: Prepoznajete li ove muškarce?

None Foto:

Policija moli građane da, ukoliko prepoznaju osobe s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju osobnim dolaskom, putem telefona 192 ili na e-mail: splitsko-dalmatinska@policija.hr

U splitsko-dalmatinska traži pomoć građana u prepoznavanju dvojice muškaraca koji se dovode u vezu s razbojništvom počinjenim 1. veljače u 18:40 sati u poslovnici Privredne banke u samom središtu Imotskog, na Trgu Matice Hrvatske. 

Jedan muškarac je visine oko 185 centimetara, srednje tjelesne građe, lokalnog naglaska. Tijekom pljačke imao je lice obojeno crnom bojom. Bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom preko glave, donji dio tamnoplave trenirke te crne tenisice s bijelim potplatom i logotipom Nike. Nosio je crno-plavi ruksak, a na rukama je imao plave PVC rukavice. Tijekom razbojništva imao je pištolj. 

Drugi muškarac je visine od 180 do 185 centimetara, srednje tjelesne građe, a starost mu procjenjuju na 40 do 50 godina. Ima uže lice, prosijedu bradu, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u zelenu majicu s kapuljačom preko glave, sive hlače i tamne cipele.

Policija moli građane da, ukoliko prepoznaju osobe s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju osobnim dolaskom, putem telefona 192 ili na e-mail: splitsko-dalmatinska@policija.hr. Informacije se mogu dostaviti i anonimno.

Komentari (60)
  • Ne prepoznajem, ali i banke pljačkaju nas pa ne vidim šta je tu sporno.

    19. 2. 2019,   17:35
  • jedan je Ivo Sanader a drugi je Nadan Vidošević a Todorić ih čeka ispred banke sa superbrzim autom!!!

    19. 2. 2019,   18:40
  • nek' policija radi svoj posao

    19. 2. 2019,   18:14