Obavijesti

News

Komentari 21

Opljačkani taksist: Stavio mi je pištolj na glavu i tražio novac...

Opljačkani taksist: Stavio mi je pištolj na glavu i tražio novac...
2

STRAH Taksista L. M. (25) usred bijela dana opljačkao je muškarac koji je naručio vožnju. Ukrao mu je i automobil te ga držao na nišanu. Auto su našli istog dana

VIDEO

Čuo sam repetiranje pištolja. Stavio mi ga je na glavu i rekao: ‘Stani ovdje! Daj pare!’, priča L. M. (25), taksist Cammea, kojeg je opljačkao nepoznati muškarac te mu ukrao i automobil.

L. M. (25) prije tjedan dana počeo je smjenu u 6 sati u Folnegovićevu naselju u Zagrebu.

- Oko 13 sati sjeo je iza mene desno muškarac star 30-ak godina. Imao je šal i kapu, a s obzirom na to da je bilo hladno, nisam ništa sumnjao. Rekao je da idemo za Mičevec. U vožnji nismo razgovarali. Na Sajmišnoj cesti rekao je da produžim ravno na makadam do prve kuće. Nisam znao ima li tamo kuća, a kako je snijeg bio ugažen, krenuo sam. No nakon 100 metara čuo sam repetiranje pištolja. Stavio mi je pištolj na glavu i rekao: ‘Stani ovdje! Daj pare!’ - govori taksist. Poslušao ga je te stavio novčanik na sjedalo.

- Izašli smo iz auta, a cijelo vrijeme držao me na nišanu. Mislio sam: ‘Samo da ne puca’. Zatim je sjeo u auto i stisnuo gas - kaže opljačkani taksist. Razbojnik je odjurio, a taksistu je u autu ostao i mobitel. Trčao je na cestu i zaustavio nekog vozača koji mu je dao svoj mobitel da nazove pomoć.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nazvao sam kolege i policiju te sam im ispričao da sam opljačkan i da je otet auto. Kolege su odmah krenule prema meni i autu, no GPS signal u taksiju je nestao. Vozio sam noćne smjene jer nisam htio voziti po dnevnim gužvama. I sad me opljačkaju baš usred dana - kaže taksist. Njegove kolege pronašli su taksi oko 22 sata u zagrebačkim Dugavama.

- Razbojnik je koristio ometač signala GPS-a. Na terenu je bilo deset timova, a kako smo tražili auto, nazvao nas je neki zabrinuti građanin koji nam je kazao da je jedan naš auto parkiran pred njegovom garažom. Baš smo taj tražili - kazao je Marko Župa, glasnogovornik Cammea. Dodaje da su blizu mjesta razbojstva našli i novčanik, ali i dio auta koji je otpao prilikom bijega. Ističe da je njihovom brzom reakcijom, čim se vozač nađe u nevolji, kao i nizom drugih sigurnosnih mjera, smanjen broj napada za 80 posto.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji